simmössa?

kom och tänka på en sak ..

ni vet när man var mindre och skulle ha bad med skolan.
varför blev man tvingad att ha sån där mössa på huvudet?
vad var meningen lixom?

och vad vare dom kallades för? minns inte namnet ..
det enda jag kom och tänka på var simmössa, men det
känns inte som rätt namn.

så, vad hette den och varför lära dom tvinga på oss stackars
barn något så hemskt. jag kan säga, det var ingen höjdare
när man hade aslångt hår och var väääldigt håröm!

nice huh?

jag, magnus, cola och ben & jerrys
+ scary movie 3 eller how i met your mother.
awesome!

go amanda! go amanda! go amanda!

samla krafft amanda, samla kraft. du är snart klar med städningen ..

sista natten med gänget.

eller ja, sista dagen med "ligan". d; usch va långsökt. vi lämnar det.

men då har liiga flyttat till västerås då, men jag kommer ju kunna träffa henne även på hösten/vintern/våren också nu. :D igår kväll tog hon tåget dit .. är glad att vi spenderade gårdagen tillsammans då. (: blev först en vända till falun, kikade i affärer. sen blev det kupolen en sväng, även där affärerna som lockade. och så avslutade vi dagen med tacobar. awesome! ;)

så det blev lite shopping igår. lönen hade ju kommit så vad gör man? d;
fick med mig hem;

- två lite längre tröjor. svarta båda två.
- en top, tisha med stor drapering fram. även den svart.
- en leopardsjal.
- ett par stövlar.
- beiga knästrumpor. (va fult det låter; knästrumpor)
- underkläder.
- lite smink och nya nagellack.

har jag glömt något?

aja, fick iaf med mig lite hem. aaaaaalltid lika kul. (;


gamla godingar!

ni minns väl dom här gamla godingarna med r.kelly?






det tog ett jäkla tag ..

.. men nu har jag fått hem dom.

så nu vet jag vad jag ska sysselsätta mig med i höst!



val är inte alltid lika lätt.

jag misstänker att jag har magkatarr (stavas?).
jag kan få ont alldeles ovanför magen eller hur
man ska förklara om jag till exempel

- druckit alkohol.
- ätit fet mat.
- jobbat. (jag jobbar skift)

men dock är det inte varje gång jag gör ovanstående sakerna.

men eftersom jag visste att elin haft det förut frågade jag henne om hon trodde
att det onda kunde bero på att jag kanske har fått magkatarr.
vilket hon också trodde. och hon sa också att hon tycker jag borde trappa ner
på vissa saker eller vara lite mer försiktig.

och jag kan ju säga, det valet var enkelt!
jag borde sluta jobba.

grattis till lilla parice!

snart flyttar liga till västerås, imorgon faktiskt. men jag hann träffa henne idag. (: vi började med att gå på kupolen, och jag la undan två saker. ja, lönen kommer ju imorgon .. d: la undan en sjal och en topp. efter kuppan åkte vi hem till elin och kollade på bebis. lilla parice har ju kommit till världen nu. =) sötnosen, så liten! haha jag som inte är så van vid små bebisar stog väl mest och petade försiktigt på henne medans hon sov! :D haha.
men grattis till lill'tjejen! =)

ska träffa liga imorgon igen, hinner det innan hon sätter sig på tåget till västerås. :) vi tänkte åka en vända till falun. JAG MÅSTE HA NYA STÖVLAR! men med min vanliga tur då jag SKA handla, hittar jag ingenting. speciellt inte det jag är ute efter. men jag tror de flesta känner igen sig?


raggadance

endel av min post kommer fortfarande hem till mamma och pappa. och idag då jag var dit gav mamma hade det kommit ett brev från dansskolan här i blge. ett sånt brev de skickar ut innan varje termin. såg då att dom hade börjat med ragga! tror ni ja blev sugen eller?! OOOOJAA! fick ju prova på lite då jag gick på streetdance för ett år sedan och det var verkligen askul. fast ja, streetdance är också riktigt roligt. men vet inte om jag törs gå dit igen för min lärare blev inte så glad på mig då jag inte kunde vara med på uppvisningen förra vintern. d: jag skulle ju jobba, så jag kunde ju inte!

men det här med ragga, det är ju en annan lärare också. så det skulle jag verkligen vilja börja på. hoppas jag får med mig någon, annars vet jag inte om jag törs. gå dit själv lixom .. nej, helst inte. men vi får se hur det blir med den saken.

hur som helst; jag vill verkligen böja dansa ragga!


en helg uppe i skogarna. =)

jag älskar verligen den här friveckan nu när man kan sitta här på söndagskvällen, eller det kanske räknas till natten nu .. men iaf när man kan sitta här sent på söndags kväll och veta att så många ska upp och jobba imorgon medans jag får vara ledig två dagar till. börjar alltså på onsdag igen. det är najs. ;D

helgen spenderades alltså uppe i färila. fredagskvällen umgicks jag med emelie, vi hade en liten förfest för oss själva, snackade massor, satt på golvet och lyssnade på gamla låtar och myste och lekte med hennes vovve. riktigt kul! sen bar det av till järnvägs, ett uteställe i ljusdal och dansade och shejkade i röven av oss. (haha va fult det lät om man tänker efter; shejkade röven av oss)

sen på lördag firade vi magnus farmor och farfar. började med järvzoo och kollade på massa djur, sedan middag på ett ställe i järvsö och lite alkoholintag senare på kvällen. :)

det var min helg det .. och en lyckad sådan. har ni också haft en bra helg?



nu är det ..

.. FRIIIIIIIIIIIIIIIIIVECKAA! :D

den bästa dessutom.

ledig helg.

då har jag packat lite, målat naglarna och massa annat. har även gjort rent penslar och sånt till sminket. välbehövligt kan jag säga. och YES funkade skitbra, alltså diskmedlet. såg på en blogg att det skulle rengöra bra, vilket det också gjorde. hoppas bara man inte förstör dom med det. d:

varför jag packade? jo .. vi ska till färila ihelgen. magnus farmor och farfar firar 50 år som gifta, så då ska vi dit och vara med och fira dom. :) sen blir det lite fest med emelie och antagligen lite fler brudar. :) både jag och magnus jobbar natt så vi åker direkt vi slutar i morgon bitti och sover en sväng då vi kommer fram ist. så jag har ganska många timmar tills jag får sova. d: tur att jag är pigg iaf.
ska försöka komma ihåg att knäppa lite kort i helgen, för i know, jag är kass på att lägga upp kort här. och titta på kort är ju roligaste i bloggar. d;

men men, ni får ha det så bra så länge! hoj.

its sovtime på g.

usch, jag har ont i huvudet. och jag har kommit på att det är nog
för att jag inte har druckit mina typ 135 liter citronvatten idag.

och jag som sett fram emot att äta upp det sista av godiset som fanns
kvar sen helgen nu ikväll då jag kom hem från jobbet. men möttes av en
fasa att magnus redan ätit upp det. typiskt.

och med det säger jag godnatt. ska försöka sova bort huvudvärken.
kan nog vara bra för mig att komma i säng i tid någon gång.
om man nu vill kalla kvart i två på natten i tid .. jag vill det!

nattinlägg.

känner att jag vill göra något. vet inte vad bara. typ vara kreativ, eller testa

.. började jag med att skriva innan det kom nå äckligt djur som flygit in genom den öppna altandörren och satte sig på datorn som stod i mitt knä medans jag satt i soffan och påbörjade det här inlägget. EEUUUUV! fick skynda mig och ställa ifrån datorn, stänga altandörren, tog en såndär broschyr från en pizzeria och fick vifta bort det och nu har jag tappat bort djuter. aja, whatever. det är inte kvar i mitt knä iaf och det var sådär äckligt-men-okej-bara-den-inte-är-nära-mig. så jag satte mig tillrätta igen.

hur som helst, jag börjar om ..

känner att jag vill göra något. vet inte var bara. typ vara kreativ eller testa något ja aldrig gjort förut, litet som stort projekt. men jag är så tom på ideer. tänkte om jag skulle göra en ny bloggdesign, men jag vet inte. har inte photoshop, fast å andra sidan är jag inte speciellt duktig på det heller. så jag vet inte. vill ju lixom inte göra nå tråkigt som att typ gå igenom nå lådor och rensa och lägga in fint igen, ni vet som man gör ibland. eller ja, FAKTISKT, det enda som är i behov av det är nog faktiskt min garderob med kläder. det som senast blev nyröjt. och något skulle man ju göra åt skorna som bara är inslängda så det ligger i en stor hög i "ytterkläders-garderoben", men jag väntar fortfarande på min älskade skohylla.

vad gör ni när ni känner som jag gör just nu?

ja, just nu sitter jag här i min soffa, har tv'n på framför mig, pratar med en gravid kompis på fejjan och hör pojkvännen som sitter vid andra datorn och spelar.

what to do what to do? i know, borde kanske gå och lägga mig. ska ju jobba imorgon. i och för sig börjar jag inte förrens två, men ändå. jag har ju en viss förmåga att sova lite väl länge. bara jag somnar vill säga .. som när vi var i skara i fredags och skulle sova. gick och la oss strax efter elva. men 2o över fyra kollade jag på klockan sista gången men låg ändå vaken ett tag efter det. tror ni jag var arg och galen på mig själv då eller? och så visste jag att jag skulle upp halv nio igen. INTE kul, kan jag iaf säga.
när vi ändå är inne på skara .. har ni åkt fritt fall på skara sommarland? fyfan va ont den gör!! fick asont på ryggen och rumpan. minns inte att jag fick det förut då jag åkte den för några år sen?


oj, det blev ett ganska långt inlägg det här tror jag. men det är väl ingen som ens orkat läsa igenom. d: haha
men, ni får väl ha en fortsatt trevlig kväll. eller ja natt ska man nog säga nu.

om skara.

hej på er!
vad gör ni en sån här söndagskväll? själv tänkte jag kika på lite film snart ..

ja, skara var vi till ihelgen ja. åkte på fredagen, sov i en stuga en natt och var på sommarland på lördagen. det var helt okej, men antingen hade sommarlandet krypt sen jag var där sist, eller så hade jag växt. jag vet inte? men det var nog det förstnämnda. d; höhö, not. sen ville ju jag hoppa bungyjump också. och visst, det stod en sån grej där utanför, så det första jag gjorde var att gå dit och kolla pris och öppetider, men det var ingen personal där. och inte såg ja nå öppetiden heller. och korgen som man hissas upp i och sedan hoppar i från den var upphissad. innefrån sommarlandet såg man den där masten + att korgen var upphängd likadan hela dagen. så jag antog att dom hade stängt hela dagen. men andra sidan så vet jag inte om det hade varit värt det för det såg inte alls speciellt högt ut. får hoppas att jag får chansen att hoppa från nå riktigt sen någon gång. för fan va coolt det hade varit!! =)

aja, ni får ha en fortsatt trevlig kväll så länge. hej.

busa på sommarland, ska ske!

fattar inte hur jag ska orka upp imorgon bitti. var ju tänkt att jag skulle jobba en förmiddag och sen vara ledig lördag och söndag. men vet ni vad? jag sov till halv fyra idag. och har inte kunna somna före 4 någon natt den här veckan. tror ni jag fixar att jobba imorgon. tror inte jag .. kommer inte att somna förrens jag måste gå upp och göra mig klar för jobbet. det här känns hopplöst.

meen, sen på eftermiddagen åker vi till skara. det är helt bestämt nu. yeeeees! ska bli grymt kul. men tyvärr så tror jag dom tagit bort bungyjumpen som fanns där, vilket är väldigt synd. jag som ville hoppa! men jag får ju leka runt på sommarlandet iaf. awesome! snälla solen, var framme heela lördagen så vi slipper frysa ihjäl bara.

stockholm + leka modell.

pratade nyss med frida i telen. och det blir nog stockholm i september! :D guu så kul, + att jag ska vara med henne på skolan en dag. hon går en makeup-utbildning så jag ska vara med under dagen och sitta modell åt henne. :D det här ska bli skitkul! sen blir det självklart party och säkert lite shopping.

nu är det inte 1oo procent att jag ska åka, men 99 procent. d;
så det här ser jag fram emot. var ju så längesen jag var i sthlm. december tror jag det var.


can't sleep.

fan skulle jag sova så länge för. vaknade halv fem på eftermiddagen idag, så det är inte så konstigt att jag inte är så trött. jag jobbade natt, därför jag sov så länge ..
och magnus sover, íngen att snacka med på msn, kasst på tv .. ja vad gör man då? borde ju försöka sova, men har lixom ingen lust att ligga still. så jag klev upp igen.

skrev ju förut att det inte blev nå skara ihelgen som var, får se om vi kanske kommer iväg nu ihelgen ist. =) hade varit kul, ÄLSKAR att åka vattenruschkanor och busa runt i vattnet. men lite varmare väder hade ju verkligen inte skadat ..

jaja, ska surfa runt lite och se om jag blir nå tröttare. hoj.

ja men kul.

vi hade planer på att åka till skara imorgon, men det verkar inte bli så. så i stället blir det att jobba natt. jippi. känner verkligen inte för att jobba den här helgen. är ju tokfint väder och hade varit perfekt att springa runt på sommarlandet. fan.

man kan inte alltid låta bli, lixom.

mina hälar värker. har sprungit runt på kupolen med liga idag i ett par skor som inte är fotvänliga en längre stund. borde köpa nya skor .. men jag var faktiskt nära på att köpa med mig ett par LITE högre (skaft) tygskor från hm. men jag lyckades övertala mig att inte handla. eller ja, inte dom iaf. fick med mig en kjol och en tshirt. men jag försökte iallafall övertala mig att inte shoppa, tydligen var jag svår att övertala. men idag hade jag fan kunna handlat hur mkt som helst. hittade asmkt fint. =/

jäjä, thats life. man kan inte få allt man vill ha.  tyvääääääääääääääärr.
men nu börjar filmen igen. sitter och tittar på coyote ugly, en film jag
tyckte va såå bra då jag var yngre. så hej på er.

m tooo m.

jobbat första förmiddagen nu på den här helvetesveckan. måndag - måndag, inte så jäkla kul alltså. men jag slipper då laga mat idag. för det hade min kära karl gjort. (: det är iaf inte helt fel att komma hem till, och sedan veta att jag inte behöver bry mig om något sånt trökigt.

hörde att mobilen pep, fick ett sms. tror det var från liga. måste gå och se vad hon skrev.
så hej så länge.

let's go pardey!

nu tar jag med mig min vän(?) Alko Hol och sticker till min andra vän och roar mig.




















nattinlägg om sändra deee bland annat.

vilken lugn och faktiskt skön kväll det har varit. jag som var sååå rastlös men samtidigt fruktansvärt trött hela kvällen. så jag tillbringade hela kvällen i soffan men tv'n på framför mig, datorn bredvid, citronvatten och cosmopolitan i handen. visst hade det varit trevligare om magnus varit hemma och hållt mig sällskap, men han jobbar ju natt så det var inte ett alternativ tyvärr.

men nu är klockan över två och jag har börjat piggna till. SMART att inte gå och lägga sig medans man var trött. nähäru, det går inte; att lägga sig tidigt en fredagskväll när man är ledig hela helgen. hell no! spelar ingen roll hur trött jag är, SKA vara uppe, så är det bara. lixom ..

hur som helst, imorgon blir det lite dricka tillsammans med indianfan. sandra, min kusin med andra ord. eller hon som älskade (älskar?) plånbokstricket, kanske bygga snökojjor och kasta snöbollar på förbipasserande bilar, stoppa upp pinnar i näsan för att nys eller varför helt enkelt inte åka crusing med volvo 740 i rättvik? ja, listan kan bli lång när hon och jag slår våra kloka skallar ihop. hon är iaf en toppentjej! (:

hmm .. borde verkligen bege mig till sängen och sova. jippi ..
aja, snart måste jag ju, så då säger jag väl god natt då antar jag.


RSS 2.0