inte bara städrelaterat, träning mot fobin också!

åh herregud. nu har jag skrubbat rent uteplatsen. men det var inte så bara .. spindlar och jävulskap. dom som känner mig vet hur rädd jag är för de flesta småkrypen, men dock är spindlar värst. och döda dom har jag väldigt svårt för, jag menar, hur nära kommer man inte då?! uuuuuh. inte till råga på att dom va ute, en sån där liten jävel smet ju in också. och jag hade ju faktiskt inte så mkt val än atta döda den, då hade jag ju inte vågat gå in igen. så jag, amanda, lyckades ta död på den med hjälp av en av magnus biltidningar. hoppas han har läst klart den för den åker då i soporna. men det här är inte allt. det flög in nå annat äckel stor som ett hus och skulle jävlas också. samma här, måste ta död på den, annars blir jag kvar där ute. så den jaga jag runt här, livrädd. men tack och lov flög den ut av sig själv.
sen är jag också lite fundersam vart allt vatten tog vägen om jag spolade. förvånad över att inte huset började flyta. om nu hur kan det.

det känns faktiskt som att en sten har lossnat från hjärtat nu såhär i efterhand, när jag vet vilket helvete det var. men det är gjort nu, och vilken skillnad det blev! nu går det ju faktiskt att vistas därute! =)

DIN ÅSIKT!
Postat av: nora

hej du skrev på foki´s blogg varför miku holler i en puriolök det tillhör figuren för miku`s syster har en telefon

2009-06-22 @ 19:01:08
Postat av: alec

allt är bara bra med mig..

vad har du gjort idag då?

2009-06-22 @ 23:32:38
URL: http://alecstar.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Ja, bäst du passar dig för dessa spindlar! :) Jag hörde om en som fick ett sår som blev inflammerat. Det blev en böld, och gissa vad som kom ut när den sprack? SPINDELÄGG!

2009-06-23 @ 17:40:17
URL: http://hannaulrikamay.blogg.se/

Har du något på hjärtat?

Ditt namn:
kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

URL/Bloggadress:

say it:

Trackback
RSS 2.0