backpackerväska, check!

det har tydligen inte funkat med mobilbloggning .. gjorde två st nu i helgen, men dom har inte kommit fram. aja, skitsamma. dom var ändå inge speciella. d:

idag var vi iaf iväg och köpte en sån där backpacker-väska. dom är ju såå mkt enklare att resa runt med än en stor tung resväska. nog för att min är ASSNYGG med leopardmönster, men den får jag använda när jag reser och endast ska bo på ett och samma ställe. nu när vi åker till thailand så kommer vi ju resa runt lite.

äh, har inget speciellt att berätta. hej.


ledig helg.

hej på er!

har ni en bra helg?
det har jag!

det är heeelt underbart, jag är ledig denna helg. och igår fick jag OCKSÅ ha fredagsmys! :) det kändes asbra. tände massa ljus i lägenheten och käka tacos tills vi typ dog (?). men vid typ tio-tiden kom vi på att vi kanske skulle dricka. så magnus ringde tege och fråga om han också var sugen. och yes, det var han. så vid 11-tiden var vi på plats hos tege med första groggen i handen. det var bara jag, magnus och tege men kul hade vi. massa snack, skratt och musik. och sen vid fyra typ så lunkade jag och magnus hemmåt. eller ja, jag ville ta gåtävling, alltså den som gick fortast men det tyckte inte magnus lät som en rolig idé. konstigt. d:

jag kan erkänna, känner mig lite trött i ögat idag. seg och törstig, trots att jag drack så mkt igår. d;
men idag skulle det faktiskt vara skönt att bara vara hemma. och jag är så grymmt sugen på vit chockladmousse och hallonsås. aaaaah, va gott det skulle vara. måste fan ringa och fråga mamma hur man gör. helt sjukt gott.

förresten, nu är det precis en månad kvar tills vi åker till thailand. tror ni jag såhär typ håller på att längtas ihjäl eller, typ?!

lillebror, bli inte kock!

hemma hos mamma och pappa.
vid bordet då vi åt satt vi och sysselsatte oss med en grej som fanns på baksidan av mjölkpaketet. ni vet en sån där ruta med massa bokstäver så ska man leta reda på olika ord. just här var det 7 olika saker man äter till frukost.

jag: jag har hittat sex stycken. det står mjöl här också.
       men det kan ju inte vara meningen. måste vara vara
       något annat ord dom är ute efter. för mjöl äter man ju
       inte till frukost ..
lillebror: det kan man väl visst göra.
jag: va? nej .. ?
lillebror: joo. men om man typ ska göra havregrynsgröt!

haha!


jaha, då...

7e633289a1629332f7159a570f8193d4.png

jaha, då har man hamnat på anslagstavlan på jobbet av min kollegas bedrift. vilken tur att han valde den finaste bilden på mig. nooot! d:


ny frilla, ja tack.

är så grymt sugen på att klippa och färga mitt hår, även färga mina bryn. egentligen borde jag vänta iaf en månad så det är fräscht när vi åker till thailand, men är sugen på att göra det redan i slutet av den här månaden. mitt hår har blivit så pass långt att det bara hänger, och så skulle jag vilja ha en mörkare brun färg. sen är ju mina ögonbryn jobbigt ljusa, så dom skulle verkligen behöva få sig en färgning. inte för att jag gör det så ofta, men känner att det skulle behövas.

du som bor i borlänge; har du någon favoritfrisör?
berätta för mig vem och vart! =)
vill prova på något nytt ställe den här gången isf.

pics från sthlm.

så, nu har jag laddat upp bilderna på datorn och tänkte då visa er några här på bloggen.

1. börjar med en stor bild på mig och frida. =)
2. sminkningen hon gjorde på skolan.
3. jag och frida.
4. jag, leker eeh cool? d:
5. frida posar.
6. sara och hennes kollega.
7. jag tittar innåt med ena ögat.
8. frida försöker göra samma sak. :D
9. sara var grym på att titta uppåt.
10. jag, ute på nån klubb. fläcktar nacken.
      det var grymt varmt med allt mitt hår hängande.
11. mee.
12. sara o jag. nej jag tar inte på hennes tuttar. d:
      höll bara upp handen på nå sätt så det såg ut så.
13. milla.






  
  
  
  

ja, det var lite bilder från sthlm. =)
tack tjejer för en rolig helg!

yepp, im home.

har varit dålig på att uppdatera, i know.

men jag har iaf kommit hem från min trevliga vistelse i stockholm. har inte laddat inn nå bilder till datorn än, men ska väl ta och göra det någon dag snart. brukar alltid vara seg med det. hur som helst så kommer säkert nån bild upp iaf. (:

jaja, har inget viktigt att skriva. så jag sätter punkt här .

partydags, idag igen.

det är fortfarande nå knepigt med blogg. samma för er?

hur som hellst .. var ju ut och festade igår, lite väl nykter kanske. d: men ikväll är det party som står på listan. igen! ;D så det är bara att börja om, på med makeup, fixa håret, byta kläder, dricka och sen ut och slå klackarna i taket.  d;

sitter på...

0-71e51211eaecc12d617e84e8d0f782e6.png

sitter på tåget nu med en bok. har inte alls långt kvar. åkte precis från arlanda. förresten, blev ingen dans idag. maria ångrade sig ..


ragga

snart kommer maria hit. vi ska iväg och dansa ragga. ska bli grymt! vi fick gå på en provgång nu, så jag hoppas maria tycker det är kul. men tror dock motsatsen ..

sen är det av mot sthlm.

oj hon är här nu. hoj

jag kan! jag kan! :P

HA det funkade! :D grymt ful bild by the way.






.. men förresten. såg nu att jag fått kommentarer som inte stått med på listan? ( ni vet den med senaste inlägg, kommentarer osv .. ) inte vad jag har sett iaf. :S

provar på...

0-2d5f7fadbede4afcdfe98840a2f85bd2.png

provar på det här med mobilbloggning. ville bara testa och se om det funkar. så jag försökte ta en fin bild men lyckades inte så jag tröttnade och tog den här ist. d:


en liten skojare där.

tidigare idag då vi skulle ta sprutorna ..

spruttagaren till mig; och du är frisk idag och kan ta sprutan ser jag.

drev hon med mig eller?! helt nyvaken och trodde ögonen skulle sprängas
efter för lite sömn. jag såg allt annat än frisk ut kan jag meddela.

batman!

sista sprutan för hepatit a och b är nu tagen. skönt!
och så fick vi välja plåster också. självklart var jag snabb och
tog det sista coola batman-plåstret och magnus fick lov att ta
ett hello kitty-plåster. mohaha. det var kul. visst var det?


shopping och mys.

har spenderat eftermiddagen med sandra. väldigt trevligt måste jag säga! det blev lite shopping, fika, mys ute i sköna vädret och maaassa prat om minnen och allt och ingenting typ. det jag shoppade var en mörkturkos hög kjol, en svart topp, en mascara (hoppas verkligen den ger superfina fransar) och ett gulligt parply (behövs på hösten). just ja, köpte en present också.

nej nu måste jag gå och kolla till pastan. och snart är det jobb som gäller. sista natten på "sommarjobbet" och sen är det frivecka och sen får jag gå tillbaka till gamla jobbet.

RSS 2.0