snart får jag veta hur mitt liv kommer fortsätta. :)tänk att jag är klar i tid. ska iväg och träffa mamma vid tio i sex på stan. :)
ska iväg på en grej, sen ska vi åka och handla.

det känns så skönt, nu har jag gjort dom två förmiddagsskiften för den här gången. det tråkiga är att jag jobbar natt ihelgen. och det är lika med; inga roligeheter ihelgen alls. inte ens myskvällar hemma i soffan. tröök.


om lördagen ..var som sagt ut med maria i lördags, men vi fick även sällskap av elin. :) kul, inte alla gånger hon är med!

lite kort sammanfattning av kvällen;

- jag kom hem, nerdränkt i cider. skyller på maria! haha, hon skulle hälla i mig cider men det kom minst lika mkt över mig, över min klänning, innanför mig klänning, över min bh, till och med mina trosor var nerdränkta i cider!
- jag kom hem med ett blodigt ben och en blodig sko! men det är inte så allvarligt som det låter. d; i kön för att hämta ut jackan var det någon som tappade ett glas eller flaska i golvet så det flög glas och skärde sönder mitt ben lite så det rann blod ner till botsen. (TROR JAG) för jag vet att det stack till på benet men tänkte inte mer på det förrens magnus såg det när jag kommit hem.

roliga saker folk sa;

maria till mig då vi står och knäpper kort på oss tillsammans (som vanligt, och som vanligt utan att lyckas få ETT fint på oss tillsammans) - jag vill också kunna le sådär!

på vägen hem träffade jag på en kille som gått i min parallelklass ..
efter hej och blabla ..
kille - vad gör du nu då?
jag - jag jobbar på ssab.
kille - men jaha, så du är inte modell?

öööeh, neej .. ?
hahahaha, är INTE så full som jag ser ut. detta är bara i början på kvällen.


här är det meningen att det ska stå en rubrik, egentligen.

torsdag kväll, alltså fredag imorgon. myys. älskar fredagar. om man är ledig vill säga vilket jag är denna helg. (;

var hemma hos sandra idag. kollade på bilder från dom var utomlands, ååh vad jag vill åka. sen började vi kolla på SATC 2, men hann inte kolla klart. får göra det en annan dag .. och igår va jag och pappa och köpte nytt däck till min cykel, sen skjutsade han hem mig, tog med sin cykel och åkte hem. så han skulle fixa det åt mig. ^^, snäll pappa man har!

på lördag blir det fest! ska fira maria som fyller år! :) ska bli kul! man vafan ska man ha på sig?

shoppingen idag ..


note to myself;

amanda, när du lagar mat, stå vid spisen!
ingen facebook och inga bloggar! punkt.
det höll på att gå åt helvete igen ..

just jävlar, maten!!


brb. :P

haha, töntig rubrik!

hur som helst, har precis kommit hem efter en liten shoppingrunda med maria. tänkte visa snart vad jag köpt, men ska laga mat nu. korvstoganoff med ris, mums! lä passa på när magnus är borta eftersom han inte tycker om det. d:

shoppingsugen.


alkotest av säkerhetstjänst.

hade det trevligt igår! =) haha roligast var nog nästan hemvägen. jag och magnus köpte med en pizza, en beasås och två små drickor som vi skulle svullsta i oss när vi kom hem. men det enda vi kom hem med var EN liten dricka kvar. haha, tappade beasåsen TVÅ gånger, sista gången fick den ligga kvar för allt hade ändå ramlat ur då, ena drickan tappade vi ur och pizzan slaffsåt vi på vägen hem. och guu så vi gick och fnissade och hade oss. haha!

fick idag ett samtal från säkerhetstjänst från ssab. dom ville att jag skulle komma ner och lasta en lastbil. "allstå jag drack igår så det är nog kanske inte sån bra idé" sa jag. "ska jag komma med ett alkotest och se om du är grön till att gå ner till jobbet?" frågade han då. haha så säkerhetstjänst kom hit så jag fick ta ett alkotest, faktiskt så hade jag noll promille så då fick jag skjuss ner OCH hem sen. haha :D

jag borde inte sitta här.

min planering; jag skulle ha gått upp vid tolv och börja göra mig iordning så att jag skulle vara så gott som klar vid den här tiden.

min verklighet; jag har inte ens börjat göra mig iordning .. duschat och kammat igenom håret är det enda och jag har sååå mkt kvar.

och sen är jag så slut i mina armar av att bärt runt på en ölplatta. snacka om att jag borde börja träna! men äh, det tar vi nog i ett annat årtiondehundrade.

____________

update.

ändrade planer. ist för käka på s1 blev det en kebabtallrik hemma och senare går jag och magnus ner på stan och tar något glas med sandra och sherif. :)


härliga fredag.

längesen man skrev här .. men jag lever och mår bra. :) har nu jobbat två veckor dagtid, ist för att ha semester. good! så nu har man massa semesterdagar kvar, utifall att. ;)

för övrigt så är jag såååå shoppingsugen. hade till och med lite svårt att somna igår på grund av det. haha, nuurd. men jag känner verkligen att garderoben behöver uppdateras lite (läs mycket) nu inför hösten. ja min hjärna är helt inställd på höst nu? tänk; mysiga stora halsdukar, stövlar (det är två olika sorters stövlar jag vill ha), varma tröjor, leggins, tjocka myskläder, tända ljus mörka kalla kvällar osv osv. myys!

men bäst är iaf sommaren! hoppas på fint och varmt väder imorgon så kanske det blir käk och öl på en uteservering. :) inte helt fel det!

RSS 2.0