touch of barbie.

oj nu var det längesen jag updaterade ..

hur som helst tänkte jag visa mina nyaste naglar jag varit iväg och fixat!
tyvärr blir inte färgen rättvis. den rosa färgen är med åt barbierosa eller
hur man ska förklara.
rihannas tröja, grymt snygg!

tröjan som rihanna har på den här bilden är
riktigt snygg + att det ser så jäkla skön ut!

någon som vet om och vart det finns någon snarlika att köpa?falk.

måndag. helgen blev som jag ville med mys, god mat, dricka (nej jag säger inte läsk, för jag gillar inte ordet läsk), många skratt och magnus famn. det är inte ofta vi väljer att bara vara hemma en helg då jag är ledig. vi brukar typ alltid vara ute på något då, eftesmo jag jobbar rät många helger så vi brukar lixom passa på att göra saker då. men det var skönt att vara hemma. och eftersm ingen av oss var riktigt frisk så blev det ännu skönare att vara hemma. min förkylning har börjat släppa också! =)

igår som jag en johan falk-film. den som gick på fyran. fan den var ju riktigt bra ju! brukar inte gilla svenska filmer och speciellt inte svenska sånna där polisgrejer. men den härn gillade jag! men visst finns det fler va? eller? hur många isf?

sy egen bikini?

fortfarande förkyld. har haft en lugn dag, precis det jag ville. resten av helgen blir också lugn. känner att jag bara vill vara hemma och ta det lugnt, så kanske jag blir frisk snart ..

kom nyss på en idé också. jag vill sy mig en bikini! fick ju en symaskin i julklapp så det är ju passande. men det blir dock inte att sy en denna månad, kanske nästa. om det nu blir av vill säga. jag brukar kunna få briljanta ideér såhär på nattetid, men sen nästa dag eller nästa vecka inte alls tycker det var så briljant längre. men jag vet ungefär hur jag vill att den ska se ut men säger inget än. visar väl bilder sen då den är klar. kanske! den kanske helt enkelt blir asful. har inte direkt vanan att sy egna kläder.

någon som vet något speciellt man ska tänka på då man ska sy en bikini?
tips och råd är välkomna!

nej nu ska jag surfa vidare på nätet och leta råd.

jag sprider bakterier.

städar och nyser för fulla muggar. riner ur ögonen gör det också. men jag SKA städa klart! jobbar ju sista natten inatt innan friveckan. vill så gärna vakna upp i morgon och kunna ta det lugnt i en ren och nystädad lägenhet och sitta i soffan och vara förklyd utan att behöva göra något. det gillas iaf!

bah så ni vet lixom.

big size.

i morse när jag vaknade kändes det som att jag hade 10 halsmandlar i storek big size. håller på att bli förkyld.

men idag är det thaimat hos mamma som gäller. hon är grym på att göra thaimat! :) ska bli asgott!

fyra små liv.

hittade precis en bild från julafton på syrrans facebook.
på mig och de fyra små söta liven. :)
haha jag håller i en skinkmacka i handen som tydligen var väldigt intressant.klart man inte ska sova bort dagen.

jag har förvånat mig själv den senaste veckan. sover som vanligt vissa dagar, det vill säga så länge jag bara får och utan utan måsten kan jag lätt sova bort halva dagen utan problem. men vissa dagar har jag vaknat astidigt. ETT exempel är idag; jag börjar klockan 14 och kan därför sova till ett om jag vill. icke! jag går upp 06.50. liksom what! typ. men jag hann då packa upp väskor och julklappar och grejs så det blev gjort iaf.

började också städa bort lite jul igår. inte för att jag hade så mkt men ändå .. och ja, jag fuskade även denna gång. jag borde väl kanske också ha gjort rent fönstrerna, men det finns faktiskt så mkt annat roligt man kan göra ist.

2 januari.

nu har jag verkligen varit kass på att uppdatera, i know. d: men har ju varit borta ..

är iaf hemma. kom igår. och nu ska det börjas jobba. börjar klockan sex. och nu skriver jag mest korta onödiga meningar med punkt. så därför tänkte jag sluta nu. d:

hoppas ni hade det bra under nyår!


RSS 2.0