samtal från mormor.

mormor ringde nyss och frågade vart mamma höll hus. hon hade ringt både igår och idag.

"har hon supit bort telefonen eller?" hör man mormor säga och ett gapskratt efteråt.

haha, jag tror att mamma har skvallrat för mormor om min galna juni-månad då jag tappade söp bort två telefoner.

haha! hon kan hon, den där mormor. :D

min helg.

då har man jobbat första dagen efter två veckors semester. nog hade man kunna varit ledig längre, men vädret är inte så fint + att jag gärna spar lite semester till vintern. :)

iaf .. helgen spenderades i färila. hade en bra helg som började med en heldagssolning hemma hos emelie och slutade med några öl hos en kompis till magnus. lördagen var det den årliga brännbollstuneringen. men jag höll mig på en filt med emelie och några öl, spelandet fick de andra stå för. d; på kvällen blev det party, förade hos en kompis till magnus, åkte traktor och vagn till ett ställe där det var anordnat en fest. (HEJ HANNA! :D haha) och avslutade med ett nattbad på vägen hem mitt i kalla natten. :D

idag är ingen vanlig dag ..för det är magnus födelsedag! hurra hurra hurra!
GRATTIS ÄLSKLING på 25 årsdagen! <3
älskar dig!

trippar på tå.

usch, klockan är typ kvart i tre. jag är vaken och börjar bli trött. men ska jag vara ärlig så känner jag inte så mkt för att röra på mig i lägenheten. varken gå och sova, gå till köket, gå och borsta tänderna eller något.

anledningen; jag stötte på en tusenfoting inne i badrummet idag.

magnus var så snäll så han tog dö på den men jag är livrädd att det ska finnas fler. inte för att jag sett någon på hela kvällen nu, men ändå .. visst klarar jag av att gå runt, det har jag ju gjort. men jag går på tå och kollar runt i kring mig hela tiden. sen har jag blivit svettig på en jäkla fluga som skrämt livet ur mig ett antal gånger. har alltså trott att det var något äckligare, som en tusenfoting.

usch, ska ta tag i det här snart känner jag. iaf ta en vända runt i lägenheten och kolla läget. för varje gång jag gått runt och inte sett någon så går det liiiite liiiite bättre.

right now.

nyss hemkommen från stranden. tänk vad man hinner med mkt när man har en PV (personlig väckarklocka) a la maria dragsten. är även tillbaka till lägenheten. har bott hemma hos mina föräldrar i två nätter och varit hundvakt åt byrackorna. men dom är söt. :)

nej, nu borde jag sätta fart. ska iväg och ta sig ett glas eller tio snart och man har ju lite att dona med före (läs fixa håret och sminka sig).

trök att det blev molnigt bara.

redface von rödröv.

haft en härlig dag på stranden med maria. solen har lyst i princip hela dagen och jag gick all in med sololjan. förstod att jag skulle få ångra det.

mitt nya namn är nu redface von rödröv.

haha

nu; smörja in rumpan i aloe vera och göra sig iordning för att gå ner på stan och sätta sig på någon uteservering.


onsdag.

känner mig duktig. lyckades ta mig upp strax efter nio. dock så har vi inte kommit iväg till stranden än, men vi är på gång. sitter och väntar på maria just nu. hoppas bara molnen vill försvinna helt, för idag ska det schtekaaaas. hoppas på det iaf.

:)

dumma regn.

tråkigt väder det har varit idag. jag som skulle åka och bada med elin och hennes lilla parice. men det blir inställt på grund av regnet. tråkigt. :(

hoppas verkligen vädret blir fint iimorgon med mycket sol. för då har jag lovat bort mig till maria på dagen, då blir det sola och bada och sen på kvällen ska eventuellt jag, magnus och tege ner och sätta oss på en uteservering. :) skulle kunna bli en toppendag bara vädret vill sammarbeta.

förövrigt så kan jag inte direkt skryta att jag har så kul just nu. JAG HAR SÅ IN I HELVETE TRÅKIGT. :(

jag har ..


best ever.

fick förresten typ världens bästa komplimang i helgen utav en av magnus kompisar.

jag tog på mig en keps, en sån där gubbkeps ni vet ..

då säger han att jag såg ut som nicole från pussycat dolls!

hur bra?! d; höhö

dagarna efter p&l.

som ni ser så har jag inte uppdaterat på några dagar. har varit waaay to busy för att ens ha haft tanken eller orken att uppdaterat.

det var ju festival här i staden, peace and love. så jag la min tid på att umgås med folk, sminka mig, fixa håret, dricka alkohol och ha så kul som möjligt. hade ju besök här så det har varit fullt hus lägenhet. men alla åkte i söndags så då blev det städning, en välbehövd sådan. resten av dagen blev det mys med älsklingen, hyrde filmen farsan, åt gott och bara tog det lugnt. filmen var för övrigt rolig. :D
tyvärr så har jag inga bilder att visa, var väldigt dålig på att komma ihåg kameran.

jobbade idag, jobbar 3 skift till sen har jag semester i två veckor + en helg. skönt ska det bli.

RSS 2.0