de nyaste köpen.


nu ska det åkas! önska mig lycka till! d:

p27-05-10_14_28 (MMS)

nu ska det åkas! önska mig lycka till! d:


en fin dag.

har haft en bra dag med maria och hennes vovvar. började med att sitta på min uteplats och snackade, sen käka på max, sen hem till mamma och pappa och satt på deras altan med alla hundar och sen avslutade vi med en mjukglass i humleparken på en filt. :)

dock blev det inte så mkt sola idag mem såg att det skulle bli finväder imorgon. hoppas! då får det nog bli en heldagssolning. :)

shopping för sommaren.

förresten, var iväg till kupolen igår efter kursen jag skulle på. blev en svart klänning med dragkedja över bysten och en svart, beige skjorta och schampoo och balsam från paul mitchell. sen blev det lite kläder till magnus; två lite längre jeansshorts och två t-shirtar. det blev asbra på han! :)

orkar tyvärr inte knäppa kort på det jag köpt. kanske ikväll. men kan visa vad jag beställt hem. gjorde två små beställningar igår kväll.


kommer nog fixa lite med bikinin 'a la amanda'. d; berättar och visar sen då jag fått hem den och fixat. OM den nu passar vill säga. fanns inte den storleken jag egentligen ville ha.

god morgon!

ååh va härligt väder det ser ut att vara idag! klarblå himmel, love it.

men idag nu då .. jag skulle ha gått upp 8 egentligen tänkte jag + att jag lovat magnus det. för det ska komma nå gubbar hit och kolla nå grejs runt om i lägenheten, osäker vad. typ vattenlås, vattenskador, element och sånt kanske. hur som helst. jag tog mig inte upp. surprise! (?) men när jag väl tog mig upp så möts jag av killmarfym i hallen och badkarskanten är borttagen från badkaret och står åt sidan. då har dom säkert varit här medans vi sov. piiinigt! minns inte om sovrumsdörren var stängd ens. låg vi väl där och snarka medans dom va här .. 

maria ska iaf komma hit med vovvarna snart. :) hoppas att det är lite värme utomhus för vi ska sola på våran uteplats! :)  

tillbaka till stochkolmshelgen.

jag skrattar så jag döör!

frida skickade bilder från då jag var till henne i sthlm. vi satt och tog (mest) fulkort i hennes webcam. herregud säger jag, hur lyckas vi bli SÅ fula?! hahaha

tyvärr vågar jag inte lägga upp just dom bilderna, men några lite mer normala kan ni få se iaf. :)












ljusparty.

typiskt. skorna är redan slut. "det kunde jag ju aldrig ha gissat."

aja. har idag varit på party för partylite. man vill typ ha allt! :) beställde iaf lite votivljus, en myra (ljushållare) och en turkos ljuslykta. visar när det kommer. tar dock två veckor. haha jag vet att "en myra" låter mysko, men den var superfin och ska ha den utomhus. ni ska få se. :)

nej måste nog göra mig klar för sängen. ska upp tidigt och gå på utbildning imorgon. och jag vet att det kommer bli boooring. blir nog en vända på kupolen sen. får se om jag har något fint att visa upp efter det. ;)

natti!

OMFG!

SKORNA HAR KOMMIT IN IGEN!

måste nog fan beställa hem ett par! har tänkt på dom i veckor. men är nervös som satan för jag måste vänta till jag får lön, alltså efter tolvslaget idag. haha. men dom tar slut på en gång i storlekarna så därför tänker jag inte lägga ut bild på dom nu. väntar ist tills imorgon. ;)

frågan är bara; kommer jag över huvudtaget kunna gå i dom där bjässarna?!

åh neeeeej!

ringde för att boka tid för naglar. det är nästan kris. dom har växt ut en bra bit.

men vet ni vad? dom har ingen tid förrens den 12/6! helvete. det är alldeles för lång tid.



det syns inte så jättebra, men lite ser man på bilden att gelen växt ut en bit.
hur ska det här gå om jag måste vänta tills den 12? shit säger jag bara.
det här kan inte annat än sluta i katastrof.

nattstrunt.

sitter nu i soffan med min kära gamla ica t-shirt och har färg på ögonbryn och fransar. håller på att färga dom lite. kollar samtidigt på jims värld eller vad skiten heter. d: men helt okej slötittarprogram. har även funderingar på att måla tånaglarna också. stort behov!

åh jag hoppas att det blir fint väder imorgon. skulle så gärna vilja/behöva vara ute i solen. väldigt mkt ute i solen också. är totalblek! vare sig det blir ligga och pressa eller mys i en park spelar ingen roll bara jag får vara ute. men om det blir pressning är jag lite orolig över min insmörjning med voltaren .. det står att man ska undvika direkt solljus två veckor efter behandlingen om jag förstod det rätt. kan det bli pigmentfläckar då? :S

aja, ska kolla vidare på tv'n nu.

not what i want.

idag känner jag ingen större lust till att gå och jobba.

ist önskade jag att jag hade ett par inlines att ut och åka med en sväng. och sedan träffat upp någon kompis i någon park, sitta på min rosa filt, snacka gojja och bara njuta av dagen/eller att pojkvännen var ledig sp vi kunde hitta på något. :)

jag får ju trösta mig med att solen inte skiner fullt så mkt som man hade velat till det jag skrev ovanför. så jag får helt enkelt ta och göra mig klar för jobbet och bege mig dit ..

neu lash?

någon som provat Neu Lash?

jag är sugen ..

läste nyss på en blogg, en tjej som är make up artist. hon hade provat det där och berättade att hon såg stor skillnad. det här neu lash är alltså något man har på fransarna en gång om dagen och ska då stärka och göra dom längre.

men priset .. 1595;-! dyrt, men då håller det i fyra till sex månader. tjejen i bloggen jag läste hade använt det i två månader och var nöjd då, så hon skulle börja använda det två ggr i veckan ..

men mkt pengar är det .. för en sån här grej. för jag tänkte, om man slutar använda det sen då?


(bild googlad.)

hann med lite sol idag iaf. hamnade i en p...

p15-05-10_18_57 (MMS)

hann med lite sol idag iaf. hamnade i en park med pojkvän + kompis och några öl. :)


damn iiiiiiit!

jag blir så arg! jag blir så arg!

solen skiner för fullt, det är lördag OCH JAG VAKNAR NU?!?!

kan jag få spola tillbaka tiden några timmar?

tuffare ballerina.

efter ett glas vin, ett glas vatten och några timmar är jag äntligen klar.

jag satte alltså på kedjor och nitar på ett par ballerina.
finns det inte så får man fixa ett par själv. ^^,








vad tycker du?

fika med två fina tjejer.

hej vad gör ni?

själv kollade jag nyss på bella&tyra show senaste avsnittet. pinsamt säger jag. menar självklart inte bella eller tyra. men men ..

var iväg på waynes coffee idag och fikade med elin och hennes lilla prinsessa parice. så söt hon är! sen gick vi och kollade lite smått i butiker. haha gick lite med vagnen också, bara för att testa på lite hur det känndes. :D en trevlig dag med två fina tjejer. :)



jag och parice. min väska var tydligen väldigt rolig att greja med. :D




fick även med mig lite hem, det ni ser ovanför då.
ett par ballerina (äntligen hittat ett par), svart sytråd, nitar, kedjor och ett par pilotbrillor.

vet inte ens om jag kommer använda brillorna, det är inte riktigt jag egentligen. får se då ..

nej nu ska jag fortsätta kolla på roast på berns och pyssla vidare. tips; lite av det ni ser ovanför. få se hur det slutar.


väska+kedja.

igår natt fick jag den briljanta idéen att sy på 'knäppen' inne i väskan så att jag kan knäppa på kedja och kunna ha den på axeln om jag känner för det. sagt och gjort. supernöjd!





ny väska



det enda som hittades i stockholm, efter fleera timmars 'shopping' var denna väska. så rätt, så rymlig, så praktisk, så snygg, så perfekt. love it.


aooutch.

jag har förresten kommit hem från sthlm. redan i söndags fakitks. hade en rolig och galen helg tillsammans med frida! vilket dock resulterade i att jag ringde sjukvårdsupplysningen inatt.

- inatt?!

yes. har haft ont typ bakom de nedersta revbenen sen i söndags. så inatt ringde jag dit av ren nyfikenhet. det kunde vara två olika saker, men både jag och hon i telefonen tror på alternativ två;

1. spricka i revbenet. helt ofarligt.
2. det var något med muskeln. tror hon sa att den kanske har spruckit och blivit inflamerad. spruckit? shit, låter läskigt tycker jag. men helt ofarligt. voltaren gel, tabletter och röra på mig så skulle det nog bli bättre. om inte, skulle jag kontakta läkare.

så jag smörjde mig två gånger inatt, och faktiskt så känns det lite bättre idag. men ska nog smörja in mig igen.

waiki-paiki liksom.

igår kväll när magnus åkte iväg till sitt nattskift var han stennoga med att jag skulle gå och lägga mig i tid så jag kunde väcka honom vid två idag. han var stennoga med att vi inte skulle sova bort dagen idag (igen).

nu somnade jag inte förrens fem, men det hör inte hit. tog mig upp vid ett iaf. och sagt och gjort var jag nyss in och väckte honom och sa; vi ska inte sova bort dagen idag.

han som var så stennoga med det igår har tydligen glömt bort det som var stennoga.
svaret jag fick; men det är väl dåligt väder idag?

dålig ursäkt magnus. dålig ursäkt.

stockholm.

framme i sthlm! :)

sov bara två timmar inatt, men lyckades ändå komma upp till tåget. sitter nu och väntar på att frida ska bli klar, sen blir det till att gå runt i affärer och kika. :) och ikväll; party!

hej.


måndag

hämtade ut paketet från nelly idag. det kom igentlingen i fredagsmen jag jobbade hela helgen så jag hann inte. blev hur som helst toknöjd! =) det satt superbra! invigen nog den randiga redan i helgen. då är det stockholm som gäller! bokade nyss tågbiljett så halv sju på fredag åker jag. :D

har varit och fixat ögonbrynen hos syrran idag. lyx att ha en egen "ögonbrynsfixare". ;) sen åkte vi till kupolen. köpte hem ögonbrynsfärg, eyeliner, ögonskugga och hårfärg. så imorgon ska jag hem till maria så hon ska få färga mitt hår. :)

nej nu ska jag fixa lite käk. hej!

fredag natt.

klockan är typ halv fyra (lite mer). för en halvtimme sen kom pizzan hem till oss. pizzaonline är bra grejer det. slutade iaf vid tio. hem, duscha svira om och sedan dricka ett par öl. magnus och några kompisar till han satt och drack här hemma. men nu har dom åkt hem så nu är det lugnt och skönt. sängen väntar. ska bli grymt skönt att krypa ner. :)

god natt folk!

RSS 2.0