...

nu känner jag mer att jag kommit hem och fått slagit mig till ro. lära åka tillbaka till arlanda igår och hämta bilen. vi tappade bort bilnycklarna på aruba så vi fick ta tåget ist för bilen hem till blge. men det är löst nu iaf. :)

fyfan jag kan säga att det känns inge kul att vara hemma i sverige igen. vill bara tillbaka! hade det nog lite för bra där nere. :)

orkar inte lägga upp bilder idag heller. shit, jag är så trött. får se om det kommer upp senare.

hemma.

har nu kommit hem efter två UNDERBARA veckor på aruba.

skriver mer sen någon dag och visar kanske några bilder. :)


and now we are ready for takeoff.

det sitter en glad och förväntansfull tjej här hemma. nu är det inte långt kvar tills vi packar ut oss + väskor i bilen och åker mot arlanda. yeeeej!

ARUBA, nu kommer vi! :D

moder natur säger ifrån.

 kanske dags att lyssna världen? men jag är rädd för att det är försent ..

det är hemskt det som händer idag.

inför packning.

packlistan är skriven och väskorna upptagna från förrådet. nu ska det packas! :D
gissa vilken som är min resväska .. ;)

oönskat.

vafan är det här för väder? SNÖ?! blää.

längtan är stoor.

jag kan lova att det är någon som har nedräkning nu. om två veckor ligger jag redan på en strand i västindien! jag håller på att längtar ihjäl mig! längtar ihjäl mig till värme, sol och bad, utforska ön vi ska bo på, äta och dricka gott, göra vad man känner för dagen, gå till starbucks och fika, kolla in victorias secret, strosa runt i staden och äta glass i hamnen, kika in olika stränder runt om ön .. ååh vad jag vill åka nu. har även lite nyinhandlade kläder som ska användas där i värmen. :)

snälla låt tiden gå fort tills dess.

kan också tillägga att jag tjuvstartat våren. redan för några dagar sen åkte nya skinnjackan på. dock med en tjocktröja under och en stor tjock halsduk runt halsen. men jag är så sjukt trött på vinter och kyla nu ..

RSS 2.0