It's a boy!

Stolt moster åt en liten kille! Åt en liten Vincent! <3 ska bli så roligt att få se det lilla livet! STORT GRATTIS igen syrran! :D


Väntans tider ..

Vill att mamma ska ringa snart så jag får en uppdatering! :) <3 Har inte hört något sen igår kväll .. Riiiiing!


Trök.

omg. Snacka om tråkig helg! Det enda roliga var kalas hos lillasyster! Få se på mysmagen, nu är det inte långt kvar (jeey!), få se lägenheten och träffa båda syrrorna en sväng :D annars har helgen varit totalt död. Hoppas på att nästa helg blir roligare! ;) Är så rastlös och det är SÅ mycket roligt jag vill göra! Får nog fan bli en shoppingrunda i veckan också. Är sjukt shoppingsugen och både jag och Magnus behöver lite nytt. Fast han lä jag ju inte få med mig. Haha :P Så antingen blir det själv eller om någon hakar på. :) Usch borde verkligen sova egentligen, ska upp fem :'O Ser klart filmen och sen blir det sängen. Natti!


Twitter.

Jaha, skaffade twitter ändå. :p


Skjut mig.

Fyfan min hals DÖDAR mig idag! Vafan kan jag göra för att lindra?


Bira bira bira ..

Bärs bärs bärs! Vilken väljer du?


Tillägg till förra inlägget ..

Det är hemmafest jag är sugen på! Hade varit sååååå roligt!! :) Vill NUUU!


party like a rockstar.

Fy satan vad partysugen jag är! Sminka sig, fixa håret, andra kläder än mjukis, dricka, sjunga, skratta, dansa, snacka skit och hög musik som pumpar ur högtalarna. Vill. Vill. Vill.


it's about time ..

beställde hem två stycken Jack Daniels t-shirts några veckor innan peace and love. En till mig och en till Magnus och tanken var att jag skulle ha min någon dag under p&l men den kom ju aldrig. Trodde helt ärligt att jag blivit lurad. Men IDAG kom dom! Verkligen på tiden. Men men .. Nu har jag äntligen en iaf så nu någon dag ska jag klippa lite, eller ganska mkt i den och fixa den som jag vill ha den. ;) roligt roligt!


Snart helt frisk! Äntligen!

Äntligen känner jag klar förbättring på sjukdomen jag aldrig trodde skulle gå över! Är pigg och halsen är inte alls lika besvärlig. Visst känner jag fortfarande av den, lite svullen gör lite ont och hostar lite men helt klart en förbättring. Har till och med orka städa idag. :) både jag och Magnus har legat sjuka hela helgen men han är också mycket bättre. :) så nu vill jag ha finväder till helgen så man kan vara utomhus och göra nå!


rastlös.

peace and love är över sen några dagar sen och jag börjar redan bli rastlös. det var skönt då det slutade så man fick vila kroppen lite men nu vill jag ut och göra roliga saker igen!
 
jag vill ha lediga helger med uuunderbart väder! finns så mycket jag vill göra just nu. åka till leksans sommarland och leka, åka ut till ön och tälta, åka till orsa, åka till färila, mysa i parker med goda drycker, jordgubbar och frisbeekastning, äta glass i solen, sitta på kvällarna och spela sällskapsspel och dricka lite, grilla, sola, åka och bada .. listan kan bli lång! palla crapväder?!
 
så har jag sånt extremt sug av att åka utomlands! bara dra iväg
en vecka med sol, bad, mys, äta och dricka gott, vara ledig och
bara ha det förbannat jävla bra! man hör folk som inte förstår
hur man kan vilja åka utomlands på sommaren, men jag kan bara säga;
I DO!
för det första, gå utanför dörren och du möts oftast av regn och kyla.
för det andra, bara få se något annat. miljöombyte!
för det tredje, man får inga som helst krav på städning, tvättning eller matlagning. semster!
 
gaah, hade varit förbannat härligt. en liten föris innan vinterns semester. ;)

RSS 2.0