peace and love ♥ dag 3

 
bild från igår ..
 
har precis tagit fram en matlåda från frysen. MÅSTE ÄTA MAT! känner i kroppen att jag ätit alldeles för lite de senaste dagarna. druckit alkohol och ätit för lite mat, ingen bra kombination. så det ska bli riktigt gott med vanlig mat, kycklinggryta gjord med milda mat, paprika och salladslök med ris till. helvete vad gott det ska bli. :D 
 
och sen är det bara att ladda om. ska även kika in vilka som spelar idag. var ju inte ens in på festivalområdet igår, och ändå var det band jag kunde tänka mig att se. :p

peace and love ♥ dag 2

 
grymt duktiga tjejer från igår, alltså från dag 2. fick också lära mig lite nya moves av tjejen med guitarren. :D hon är heeelt otrolig på att dansa! sjukt duktig! blev såå stolt när hon blev imponerad av att jag lärde mig så snabbt! ^^,
 
onsdag och idag drar festivalen igång på riktigt! borde egentligen inte sitta här utan borde ta tag i sminket. måste även rengöra mina skor som är full av lera från gårdagen då jag var in på campingen. så lä ta och sätta fart nu. heej!

peace and love ♥ dag 1

 
då var peace and love igång och staden börjar fyllas med glada festivalare! härligt :)
banden hämtade vi ut igår men tror bestämt något blev fel. mohahaha ;)
 
 
kön in till deluxcampingen igår kväll. 
 
 
 
från igår kväll ..
 

av någon konstig anledning så vaknade vi vid sex imorse och har alltså varit vakna sen dess. blir nog en dusch snart och kanske sminka mig lite senare så man är klar inför dag 2. :)
 
förresten så suuuuger det att bloggappen inte funkar.
 

midsommar.

sol, några kalla, oxfilé och min älskade pojkvän. ♥


.
 
det var i princip vad min midsommar bestod utav. till kvällen blev det också en färgning av hår, fransar och bryn för att sen krypa upp i soffan till en film, colombiana. 

två dagar jobb kvar sen är det all in på peace and love som gäller! :D

 

ammä hallå?!

vafan är det här? det är ju för fan peace and love nästa vecka och vädret ser ut att bli så här för tillfället?!

SKÄRPNING och ge oss lite finväder!! det är ju meningen att det ska vara sommar nu ! ..?Studenten 2o12.

STORT grattis till studenten brorsan! :D


..

Jag vill gö nå kul! Så snart som möjligt! Intaga alkoholhaltiga drycker, sitta och fyllesjungamed till låtar, spela roliga spel och kubb, sitta och snacka och skratta med bra musik i bakgrunden och bara ha allmänt kul! Är ju ledig ihelgen så det hade ju varit passande. ;) men får se hur det blir ..

Imorgon tar brorsan studenten så imorgon blir det till att ta emot honom när han springer ut, sen ut och äta och sen vidare hem till mamma och pappa för fika. Det blir trevligt! Ser fram emot det! :) frågan är hur trött jag kommer att vara imorgon, kommer inte få sova på mååååånga timmar. Men det gör inget, så länge jag håller igång kommer det gå bra. :)


klänning.

du är så välkommen hem vackra sommardröm.
hoppas du är lika fin i verkligheten.

Can't fucking wait!!

Aaah jag vill ha peace & love NUUU! Idag känner jag mig så jävla taggad!

party, vänner och pojkvän, spelningar, folk överallt, alla är glada i hela staden (typ) och förhoppningsvis bra väder. så jävla nice!


Dream catcher.

wohoo, tre paket är nu på väg hem till mig. :) ett av paketen är innehållet bland annat detta;

 

en drömfångare i form av ett halsband. kommer vara så snyggt till det virkade linnet som också är på väg hem till mig. :)

 


no luck.

blidde tyvärr ingen vinst. vi bestämde att vinner någon så delas priset till alla tre och ena tjejen var en ruta ifrån fem tusen kronor, men icke! någon annan hann före.
men det där kan jag absolut tänka mig att göra fler gånger! haha :D

Tuuut!

Haha nu jävlar är det pensionärsfest! Här ska spelas bingo!


Shopping och tutbingo.

Idag är det full fart. Var tidigare på kupolen ett antal timmar med en polare för lite shopping. Kom hem med ett par svarta kilklackar, ett par flipflops, en bred guldring och ett vitt linne med öppen rygg. Sen hann jag hem, lagade lite mat och är nu på väg på tutbingo! Haha wish me luck! ;D


On the road.

Nästa stopp Gävle. Senare idag drar vi vidare. I helgen ska Magnus mamma firas! :)


RSS 2.0