funäsdalen.

Måndags kväll. En öl eller två. Och en mysig krog på byn. Det är semester. - att det är hockey på tv. :p


sommar tack.

What the fuck? Satt och lyssnade på P3 och dom sände från någon spelning. Kände igen många låtar och det lät som att dom gör riktigt bra spelningar.

I slutet fick jag höra att det var ju mustasch! Vet att dom var på peace and love förra året och flera av folket jag var vid just då drog ner på området med mustachemålade nyllen medans jag stannade kvar och drack sprit. Kommer dom i år igen så joinar jag dom garanterat! :)

GE MIG SOMMAR NU! Och gärna peace and love .. ! Tänk shorts, cider, solsken, glada människor överallt, fest och varma nätter! åååååh, nu tack!

bild från peace and love 2o11


update nighttime..

MÅSTE verkligen rensa min garderob! alldeles för mycket jag inte använder och inte kommer att använda mer. men jag har SÅ SVÅRT att slänga kläder .. antar att jag inte är ensam? men hade varit så härligt att göra sig av med mer än hälften och sedan inhandla nytt. klarar jag av det? knappast .. men en storrensning måste ske snart.

lördag imorgon. hoppas på fint väder. vad ska man då hitta på tro? ska försöka ta mig upp i skaplig tid iallafall och ta en springtur vid älven. men sen vet jag inte. får se vad som händer eller om det blir lugnt.

från hela ..

.. till trasiga.

nöjer mig så länge. men kanske skulle gjort dom mer trasiga?

Till byxorna och skorna ska jag ha en naturvit ovesizad tröja och axelremsväska eller svart kuvertväska.


new in.

dessa jeans var sprillans nya och hela för en liten stund sedan. nu är dom nya och trasiga och kommer bli skitsnygga till mina beigha wedgets senare i vår. men de ska bli ännu trasigare. working on it. :) synd nitarna var slut här hemma och även på panduro. kanske får inhandla det senare och sätta på också. :)

de två understa bilderna är svarta 'skinnbrallor' med dragkedjor uppe och sen nere vid fötterna. har suktat efter dom sen i julas då vi köpte likadana till mamma. ;) och sen en oversizad ljusbeige skjorta kortare fram och längre bak. love it!

 


lmfao shorts.

hur coola var inte dom här då?!
.

i miss aruba.

har precis kollat igenom lite bilder sen våra senaste semestrar.
SATAN vad jag saknar aruba. ♥


åh, vad jag vill utomlands. NU! men en sol och bad-resa får vänta lite.
men hoppas våra funderingar blir av. ;) blir dock inte aruba då, måste
ju prova på något nytt nu efter att ha varit där två gånger.
men nog saknar jag denna karibiska underbara ö.
.

vackra lördag.

nästan nyvaken och ska bege mig mot jobbet strax. det suger ju. kan ju säga att ledighet och vara utomhus är mer lockande. + att liga är i stan. evigheter sen man träffade henne. :/ hade varit så roligt att träffa henne!

kan säga att det lockar mer med en springtur, sitta i solen och mysa, snacka skit, kanske dricka någon öl och sen duscha, fixa håret och sminka mig och sedan ha lite festligheter ikväll. men neeej, vi går till jobbet ist denna vackra lördag. yeeei.


träningsvärk från helvetet.

jag MÅSTE lära mig att man MÅSTE stretcha om man vill kunna gå och röra sig normalt dagen efter! att jag aldrig lär mig ..

tog premiärspringturen runt älven igår. härligt! dock inte lika härligt idag. har en träningsvärk från helvetet. trots att jag lära gå en del för att det var isigt.

men hoppas jag kommer igång nu, så att det inte var en engångsföreteelse eller fåtalsförteelse.

bild från i lördags.


lat. latare. latast.

ligger i soffan med en balkongdörr bara ett par meter ifrån men går ändå in på yr.no för att kolla hur varmt det är ute för att sedan kunna bestämma vad för kläder jag bör satsa på idag.
det måste nog vara höjden av lathet ..

RSS 2.0