a dream come true ..

kan vi inte bara flytta fram tiden sex månader? en dröm. ❤


Söndagsmys.

Söndagen. Promenad runt älven. Tittade på djur i mellsta. Delade på en kebabrulle på klipporna vid älven i eftermiddagssolen. Behöver jag ens säga att det var en mysig dag? haha hur många gånger har jag skrivit mys- de senaste dagarna egentligen? :)




en lördag i sommaranda.

Hade en sån AWESOME lördag tillsammans med pojkvän och vänner! En sån där lördag man vill göra om och om igen! Den innehöll parkhäng, jordgubbar, filt, lek, skratt, frisbee, soldäckshäng, grillning och roligt sällskapsspel, samtidigt som sommarvärmen var ett faktum och solens strålar kysste våra hudar hela dagen. Så underbart!

Hoppas värmen snart kommer tillbaka så vi kan göra en repris. ;)

Jag och Wendela i humleparken, på bilden nedanför. :)


Ombre nails!

And I love it! Så i sommar kommer jag garanterat köra mycket på det här, mixa olika färger och även fler färger! Denna gång körde jag på lila och korallfärgat men den lila ser mer blå ut, även i verkligheten av någon konstig anledning. Lite synd ..

Men Ombre nails tycker jag helt klart är den här sommarens snyggaste nageltrend! Coolt, annorlunda och enkelt att göra. :) ( nog för att mitt ser lite kladdigt ut men ändå. Haha. ) fast jag gillar Ombre-trenden i det mesta, hår, naglar, kläder ..


Mysfrukost.

Finns det nå godare frukost än detta?
Jordgubbar, mjölk och havregryn intages i förmiddagssol. Härligt värre!


Put some color on!

Testade något nytt idag och bland annat använde jag mig utav detta. Kommer definitivt köra på det här i sommar!

Men resultatet får ni i morgon för nu ska jag sova. Imorgon väntar en härlig dag! :)



Watermelon.

Steker i solen med Sandra och har det gött. Vattenmelon, snack och musik. Fin dag!


sommardrömmar att bära.

detta är vad som står absolut högst upp min 'vill ha'-lista just nu ..

skulle så gärna vilja ha en utav väskorna och det virkade linnet, gärna tillsammans! linnet får det nog bli en beställning på tror jag, vill jättejättejättegärna ha en väska också men får se hur jag gör med den .. :)

Sommar tack.

Oouf, måste ut och springa snart igen. Var ut idag innan jobbet och jävlar vad tugnt det gick. Att man kan tappa så pass mkt på bara en och en halv vecka. :|

Hoppas VERKLIGEN på fint väder nästa helg, och att sommaren kommer nu! Inhandlade två par shorts och ett linne här om dagen också. Vill ju använda de nya kläderna jag köpt både här hemma och det jag köpte i Sthlm. :) men framför allt kunna ligga ute på soldäcket och mysa i solen eller bara kunna dra på sig nå lätta kläder och dra ut. Så underbart det hade varit! :)



Mysdag.

Hade en mysig dag igår med killen. :) efter jobbet duschade och sminkade jag mig lite, sen gick vi ut och käkade på restaurang. Till kvällen blev det mys i soffan med marängswiss (stavas hur?). Tyvärr var det hockey på tv så jag hyrde film, björnbröder, och kollade på bärbara datorn bredvid. Haha :p Kanske inte bästa filmen men lätt bättre än hockey.

Sen blev det beställning på en bikini. Men jag tvivlar på att den kommer sitta bra på mig, men kände för att ta risken. Den såg så snygg ut! Så hoppas den iaf sitter okej. Så är det ju scrunch Butt på den. ;)


On my way home.

Sitter på tåget på väg hem. Landar i Borlänge om 2o min typ. Men guu vilken energi jag har!? Haha har aldrig varit så här pigg på en tågresa hem från Stockholm. Skulle vilja åka direkt till en park och mysa i solen, kasta lite boll och käka en kebabrulle. Men det kanske är kallt ute?

Bild från tidigare idag när jag satt och väntade på tunnelbanan. Ser dock mer sliten ut än vad jag är. Haha


Slakthuset.

Måste berätta om igår. Vi var på ett sånt jävla coolt uteställe! Slakthuset heter det och hade verkligen känslan av ett slakthus. Väggarna var kaklade, taket var av räfflad plåt, dörrarna var av hård genomskinlig plast och klotter överallt. Ljuset var skumt och det spelades något som lät som typ rejvmusik. Därav föregående inlägg, kändes precis son man var inne i en bladefilm! :D egentligen inte alls min musiksmak men vi hade så SJUKT kul där ändå. Dansade loss riktigt jävla rejält och svetten bara sprutade! Underbart! :)
Och idag mår jag oförskämt bra. ;p

Tog två bilder där inne.
Den första är nå plastdörrar in mot toaletterna och andra bilden är inne bland toaletterna.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/805652/images/2012/pic_202404414.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/805652/images/2012/pic_202404414.jpg" class="image">


Blade?

Jag väntar typ bara på blade. Fast jag inte sett filmerna/filmen? Berättar mer imorgon. Party on!!


The bartender fot tonight.

Födelsebarnet Jesper agerar bartender.


I huvudstaden.

God morgon!

Att jag och frida, i Stockholm, klivit upp den här tiden har aaaaldrig hänt. Man skulle lätt kunna tro att något är fel, men det är det inte. Hennes sambo fyller år idag så vi har grattat honom nu på morgonen. Men sången spar vi tills ikväll, då vi fått i oss något glas. Man sjunger ju så mycket finare då. ;D haha.

Landade iaf i Stockholm igår morse och dagen spenderades på stan. Blev inte så mycket shoppat som jag hoppats på men lite fint fick jag med mig hem. :)

Glad tjej från igår ..


Så. Sjukt. Söt.


Årets första grillning.

CHECK!


Försöker gå från vit till mindre vit.

Sitter och extremnjuter i värmen ute i solen och dricker en alkoholhaltig dryck. Var tidigare också och sprang en vända, i solen.

Sämre tisdagar har man varit med om. :)


RSS 2.0