Lillasyster?

Fick tydligen vara lillasyster åt min fem år yngre bror idag .. ?! Kalla det va du vill. Jag kallar det då ung och fräsch! ^^,

Lillebrorsan sålde sin bil idag. Efter dom varit inne och fikat och skrivit papper och sånt frågar han oskar "- fick lillasyster inte köpa bilen av dig?"
Haha wtf? :D


En ny liten favorit.

Var på kupolen tidigare idag och handlade hem lite nödvändigheter inför resan. Bland annat solkräm, hörlurar, en väska att ha som handbagage och lite mer smågrejer. Väskan var en helt vanlig svart med axelremsband. Kan nog vara den fjärde på ett år, fattar inte att dom går sönder så lätt? Hoppas den här håller bättre, blev en svart med gulddetaljer från Åhléns.

Hittade även en jävligt behändig liten väska som både kan användas som kuvertväska och axelremsväska. Det bästa med den var att det var typ två väskor som satt ihop. skitbra, då kan man ha det lite viktigare i ena sidan (mobil, plånbok osv) och sånt man drar upp och ner i den andra, som typ läppglans och lite annat.

Men guu va jag babblar. Who cares liksom? Haha
Slänger upp några bilder på den iaf. ;p


Maldiverna.

Fan, har inte känt mig helt hundra på några dagar. Började med tandvärk och huvudvärk. Nu sitter värken mest i huvudet. Har absolut varken tid eller lust att bli sjuk nu! Åker ju äääntligen till lite varmare breddgrader snart! :)

Packlistan är skriven, och på senare i veckan åker väskorna upp för att sen packas. ^^,


Fat or fit?

Första joggingturen på länge och jäklar va gött det kändes! Vill ut snaaart igen juu!

Nu jävlar Wendela, får vi inte tappa det här! ;)


Rambo, sötnos!

Alltså hur söt får man vara i en hoodtröja?! Fina, knäppa och extremt charmiga lilla Rambo. :) sitta still och posa kan han också när man ska knäppa kort! ^^,

( .. innan det retar upp någon kan jag bara säga att anledningen han har kläder på sig är att han knappt har nån päls alls och fryser så jävligt utomhus när det är kallt annars och hunden bryr sig inte ett dugg att han har kläder på sig, han hjälper till och med till att få på dem. )


Nov. 15, 2012

Hade inge bättre för mig under fotbollen idag så jag tänkte att jag tjuvstartar julen lite! Gjorde inget inför förra året så jag tar igen lite. ;p och sen har det en anledning till .. :D

Men nu blir det film och en het pastasallad med röd jalapeno, vitlök, tomat och sambal oelek. Göttans! :)


Kevin Murphy.

Det gick bra hos frisören idag! Kommer absolut gå dit fler gånger! Hon gjorde även en avtvättning (eller vad hon nu sa) och sedan tvättade håret och det blev suuuupermjukt! Lära till och med köpa hem Schampoo och balsam av samma märke, så härligt kändes håret! :) det var också det enda märket hon både sålde och använde just för att hon var så nöjd med det. :) Kevin murphy hette det och hade tydligen många bra bakgrunder och innehåll.

Så det ska bli spännande att de hur mitt hår reagerar på det i fortsättningen, om det blir mjukt, torrt eller ingen skillnad. :)


Rubrik var det ja ..

Idag ska jag äntligen fräscha upp barret med en klippning! Få bort lite slitna toppar, skööönt! Tyvärr så blir det alltid kortare än man tänkt sig. Tur mitt hår växer fort. :) ska även prova på en ny salong och frisör. Tar ju bara några sekunder att gå dit så värt att testa. ^^,

Men först soooova! Frivecka, du är så välkommen så. :)


Nyår 2o12-2o13 ?

Eftersom förra planen sprack, vad gör man då?

Är sjuuukt sugen på att ta en weekend någonstans, typ leta på billigt flyg och hotell från den 29 dec till 2 jan.

Vart? Vart som helst! Paris, London, någonstans i Italien eller varför inte Barcelona? Vet att det är kallt där nu också men det är inte värmen jag är ute efter heller. Typ strosa runt på stan, gå in på en bar och ta någon öl, strosa lite till, kika i butiker, kanske se någon sevärdhet eller vad som helst och sedan på nyårsafton gå ut och käka för att sedan festa och fira in det nya året. Hade varit fint, men det blir nog inte så .. Eller är det några mer som är sugna? ;)


Varm om hjärtat.

Komma hem en lördagskväll efter jobbet och se att det är nystädat och att älsklingen står och lagar ihop hemmagjord planka åt oss. Då blir man lite extra glad i hjärtat! <3

Kvällen fortsatte med film, glass och mys! Härlig lördag. :)

___

Men idag är det söndag och fars dag! Kunde dock inte åka hem till pappa och förgylla hans dag idag ;p . Vi var ditbjudna på middag men jag jobbar eftermiddag. :/ synd, hade varit kul att träffa hela familjen!


Halloween 2012!

(jaja, jag veet det är snart en vecka sen)

I min egensydda brudklänning och ihoppysslade accessoarer så som slöja och brudbukett entrade jag halloweenfesten som Corpse Bride! :) synd bara att sminket 'försvann' lite på bilderna!!

Galet va kul det är med maskeradfester! Och speciellt när folket faktiskt lagt ner lite tid och engagemang bakom sina utstyrslar! OCH vågar! Kul kul! :) är dock förvånad att det var så få som faktiskt klätt ut sig ute på krogen, har varit mycket mer sånt förut. Men kul var det ändå! :)

Knäppte dock inte så mkt bilder på folket på festen jag var på men bjuder på några på mig själv + några till;


Nattinlägg.

Full fart idag men nu ska det sooovas. :)

några av dagens höjdpunkter (ej i ordning)
• köpt en fin svart klänning jag spanat in ett längre tag. Men nu är det min! Hade dock vela haft en mindre storlek men den var slut. Men det funkade bra ändå. :)
• fick träffa lilla Vincent och hänga lite med min familj!
• mys med mammas vovvar.

Minus
• ätit alldeles för mycket onyttigt. Ska ju i en "brudklänning" imorgon. ;p

Nej, dags att blunda! Natti


From night to day.

Fixade naglarna tidigare ikväll. Eftersom att min utklädnad och smink kommer gå i vitt och blått imorgon så valde jag två blå färger till naglarna. En mörk och en ljus. Ombre-nails, gotta love it!

MEN, jag var för snabb med topplacket så den ljusblå färgen försvann endel på många ställen. :(( men men .. Ursäktar för mina fula korta naglar och topplacket som glänser utanför men såhär blev det;


Underbara fredag.

Face och kläder på. Då gör vi den här dagen! Kupolen, hem och gratta pappa, handla, laga mat och måla naglarna. Go go go!


SKADEGLÄDJE?

Hahahahaha!

Man kan inte annat än att älska den här!

(Hittat på tjuvtittat.se)


RSS 2.0