Min födelsedag.

Hann knappt hinna glädjas (?) åt min födelsedag igår då min dag spenderades på jobbet och var stressigare än vanligt.

Men det togs igen på kvällen! :) massa mys och blev uppvaktad av M. Tack älskling! <3 god mat och dryck, bubbelbad, massage och massa mys med MASSA pussar och kramar! <3 underbart!

Denna lilla goding fick följa med ner i badet. :)


Löööv mysdressar!

Min dag har inte varit särskilt rolig. Det började med att jag försov mig till jobbet och sen har jag varit dödstrött, lättirriterad och helt energilös och minsta motgång eller ansträngande har varit skitdrygt.

Men det har helt försvunnit! :) Har hoppat i min rosa mysdress och tar det lugnt i soffan. Får se om jag följer med på bio ikväll eller inte på nån skräckfilm. Haha då lä jag ju få ångra mig GÅNGER TVÅ! Först vara rädd ikväll när jag ska sova ensam + att jag ska upp tidigt och kommer lägga mig senare än vad jag borde. (Hallå jag försov mig idag!?) men klockan ska ju ställas om inatt så jag tjänar ju en timme där. ;)

Aja, får se hur jag gör. Ska käka klart nu .. Baaaj.


Nytt halsband!

Går runt topless och färgar håret. Bröna lä väl få lite frihet dom också? ;p

skulle egentligen ha varit till Falun ikväll och kolla på fina Wendela som ska gå modevisning men jag blev billös. :/ hade varit kul att se, men men ..

Köpte ett halsband tidigare idag! Använder sällan det men har länge velat ha något större att hänga runt halsen. Fick syn på det här och kunde inte stå emot. Älskar det! Svart skinn och silver.


Dark Golden Brown .

Äh får fortsätta vara tråkig. Hittade ingen lila färg jag ville ha så det får blir mörk guldbrun ist. Är ju guldbrun i grunden men vill ha det mörkare. Börjar bli lite för ljus längst fram i botten, i 'babyhåren' så nu åker en färg i! Eller ja, två rättare sagt.


beställt!

nu har jag beställt jacka och skor! hoppas det passar bara, på alla plan .. blev en svart kort jacka i lite michellin-modell typ och grått, svart och vitt leopardmönster innuti. skorna blev de svarta knähöga stövlarna med lurv i men kommer nog även att använda mina boots i vinter till jackan, och sjäääälvklart min älskade ryssmössa. :D
 
 
 
 
 
 
 

Halloween-outfit.

Skulle ju egentligen ha sytt i helgen som kommer men kunde inte vänta så maskinen åkte fram redan igår. Jag och Sandra hade mysig pysselkväll och fixade och donade. :) hann dock inte klart med mitt igår så jag gjorde resten idag. Så då är min utstyrsel för halloween klar!

Någon som har en gissning på vad jag ska vara? .. :p


nya vinterkläder, ett måste!

aaaaaaaah, håller på att bli galen. MÅSTE ha nya skor och jacka inför vintern! har hittat ett par skor jag trooor jag vill ha, dock inte dom varmaste men ser helt okej ut och värmer förhoppningsvis någorlunda då det är lurv i dom. får väl ha ett par sockor i annars? men då är det vad jag ska ha för jacka till?! har även sett någon jacka som skulle funka men jag vet inte .. vill inte heller lägga ner asmycket pengar på den då jag tycker det är så tråkgit med vinterjackor, max 1500;-. borde ju satsa på en varm men det är såååå tråkigt. bor i fel land tror jag. :p annars en vanlig everestjacka, från barnavdelningen. gillar bättre hur den sitter än den på vuxenavdelningen. :p men då passar inte skorna. åh, va drygt. som sagt, håller på att bli galen.
 
här är skorna iaf. köpa eller inte? bruna eller svarta vet jag inte än heller i så fall. beror på vad jag hittar för jacka ..
 

Snart Halloween!

Längesen jag bloggade nu, jag vet. Har ist varit lite mer aktiv på instagram och Twitter. Dock inte jätteaktiv. :p

Hur som helst .. Halloween närmar sig! Me like! Det är något mysigt över det. :) och i år är jag lite mer taggad än jag brukar vara. På tisdag blir det att inhandla grejer med sandra till en outfit för ett halloweenparty. Älskar att klä ut mig! Så nästa helg åker symaskinen fram. ;p kommer dock inte berätta vad jag ska vara än men jag hoppas verkligen jag får till det någorlunda. Kommer säkert bara se tråkig ut men det visar sig. Ska bli grymt kul att få klä ut sig ändå. ^^,


RSS 2.0