zzz ..

Jag led inte så att säga.


Red Lipstick.

VAMP matt.
love it!


Lipstick?

Har bestämt mig. Jag ska införskaffa mig ett läppstift med tillhörande penna. Har egentligen haft svårt för läppstift på mig själv, dels för att jag har ojämna läppar och dels för att jag inte tyckt jag passar i det. Men på andra, sååå snyggt! Men nu ska fan jag också ha ett och ge det en chans! Kanske är en vanesak? Perfekt när man ska ut på uteservering, inte hinner eller inte vill lägga en ordentlig ögonmake utan bara lite lätt och sen dra på pilotbrillorna och ett läppstift! Snyggt som attan!!

Frågan är vilken färg .. Vilken färg tror ni JAG passar bäst i?
Finns ju många fina färger fast jag vet nog redan ungefär vad jag ska satsa på, vad jag helst skulle vilja ha. Ett rött, inte för ljust men inte för mörkt. Något mitt emellan, vet inte riktigt hur jag ska förklara mer exakt. Ska nog ta och cykla ner till make up store på måndag och se vad som finns, om jag hittar på nått jag gillar. :)


Vad jag gör i solen ..

.. när jag har tråkigt;

Målar naglarna!

Var längesen jag körde något med rosa så denna gång fick det bli ljusguld botten med babyrosa ränder.


Premiärturen på inlines för i år!

Roligt värre!

Men på vägen hem skavde något på ena benet men var för lat för att rätta till, så nu har lite skinn skavts bort och det svider lite. Klant! Men annars gick det galant! :D


1 juni, vincents dop. <3

Gårdagen gillade jag! Den var fin! :)

Började med Vincents fina dop på ett jättefint ställe i Hedemora, verkligen skitmysigt ställe! Sen blev det fika och presentöppning. :) vad den lille killen fick av oss ser ni nedan. 

 

Bildbomb!

 

klar för att gå på dop! står här och väntar på skjutsen.

 

 
 
 
SÖTNOS!
 
 
 
lillebrorsan och magnus. :)
 
 
 
vi. <3
 
 
 
jag, mamma och storesyster. 
 
 
 
presenten från oss syskon med respektive. :) en sparkbil i form av ett flygplan!
 
 
 
 
 
killen som ruskade på huvudet då prästen frågade om han ville ta emot guds ord, och som senare låg och pekade 'fuck u' när han sov en sväng. vilken liten rebell! :'D <3
 
 

på väg hem igen. 

 

 

 
ombytt och med ett glas vin i kroppen.
 
vi avslutade kvällen på våran uteplats med wendela, tege och lite vin. gick även ner på stan och kollade läget en sväng.
 

RSS 2.0