Vin i solen.

Vilken underbar kväll det blev, strålande sol och jättevarmt! Sitter nu på vårat soldäck och dricker ett glas vin efter att ha gjort rent här ute. Älskar när det är nyrengjort! Och jag lääängtar tills jag ska plantera och göra fint! :)

Snart ska vi starta elgrillen och grilla på lite hamburgare också. Finfint! :)


Kort uppdate bara.

En jobbnatt kvar, sen friiiiiivecka. :) underbart! Och på lördag är det dop för Vincent, det ser jag fram emot! ^^,

Och idag spenderades några timmar på kupolen med mamma, syrran och Vincent. :) jag själv köpte bara små ringar att både ha 'vanligt' och några att ha på halva fingret.

Lä greja vidare! Hoj.


Plusspoäng.

Idag kan jag lova att jag fick lite extra 'bra-flickväns-poäng' då jag fixat den här lilla överraskningen åt Magnus. :) när han är bakis skulle han i princip kunna döda för en powerade, så imorse när han fått syn på flaskan kom ett sms där det bland annat stod;
Wow vilken toppen tjej jag har :)

Småsaker ÄR betydelsefulla!


Zara shoes

Klick. Klick. Klick. På väg hem till mig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kommer aldrig kunna gå i dom. haha, men det är värt ett försök. 


Långklänning i korall.

Det fick bli långklänningen! Löste problemet 'synlig rumpa' med en underklänning.
Den är väldigt enkel men fin, precis som jag ville ha den. :)

Shoppade lite andra grejer också, men det kan jag visa en annan dag. :)




SÖTNOS!!

Nummer tre måste vi absolut fixa någon gång snart. VÄLDIGT snart! :D

fina du!


mina 3 must haves;

• sandaletter (fortfarande grinig för att dom jag visade igår är slutsålda)
• långklänning
• ljusgul tröja

Vilka är era? :)


Var och kikade i lite affärer idag. Testade en ljusgul tröja och insåg plötsligt att DAMN va snygg jag var i ljusgult. Haha skämt och sido, men den färger tyckte jag gick ihop väldigt bra med min hudton, speciellt nu när man fått lite färg. Så det blir nog att åka tillbaka imorgon och införskaffa mig en. :) testade även en långklänning i korall, jättefin och enkel (som jag vill ha den) meeeeen genomskinlig .. Men vet ni nå bra sätt att dölja? Alltså man såg hela rumpan och inte bara trosorna. Haha :p Lindex kanske har nå bra för det? Vill dock inte ha nå allt för tight skit under då jag vill behålla känslan av det slappa och sköna som klänningen faktiskt var.


Come to mama!

Tusan också. VILL HA dom här skorna!! meeeen ... Finns bara i 39 kvar. :( någon som vet om det finns nå snarlika någonstans? Dom här är från Nelly.


let the sun shine, baby.

 

 

 

Från i lördags. Kvällen började på en balkong i solen och avslutades ute på krogen. Trevlig kväll men en person saknades, Wendela! Tur sommaren bara har börjat för vi har en hel del saker vi ska göra. ;)

 

 


Jag klagar inte. :)

Solat, sprungit och grillat. ( + snapchatat en jävla massa med Wendela. ;D ) Bra dag!

Men jag kan säga att solen tog lite mer än vad jag tänkt mig så nu ska jag och mitt kräftansikte gå till jobbet. ;p haha


eyeko london.

har testat mascarorna jag köpte förut och fått 'vänja in mig med dom'. kan säga att det är inga jag rekomenderar.
 
den som skulle ge volym ..
gav inge volym över huvud taget och borsten var bara stor och klumpig. dock separerdes fransarna rätt bra, men det var det enda positiva. 
 
den som skulle ge längd ..
njae, längd och längd vette fan. visst blev det ett ganska dramatiskt resultat, väldigt svart och markerade fransar, men det krävdes mycket jobb för att få till det så fransarna hann ofta klumpa ihop sig innan man nådde det resultatet man ville ha och som sagt, längden är jag inge imponerad över. finns mascaror som är betydligt bättre.
 
 
 
 

Surprise!

Igår hade vi överraskningsfest för Elin (hon gifte sig i smyg så möhippa var ju för sent) Superkul var det! Det blev grillning, Sexparty och utgång med ett gäng trevliga bruttor. :)

Tusen tack alla!

 

 

jag fick leka make up artist för en kväll! :D jättekul och hon blev jättefin! har dock ingen bild som visar hur det blev. (som bilden nedan ser man inte alls hur sminket blev.)

 

jag och bruden. :D

 

 


Frisörbesök nr.2

Nu syns det lila mycket bättre! :) men ska tillbaka på tisdag och lägga i mer färg då vissa slingor blev mer åt det röda hållet för att färgen inte riktigt ville fästa där.

Men det får nog bli sista färgningen på slingorna för idag bokade jag en ny tid i mitten på juni. Och då blir det att gå all in! ;)

Såhär ser det ut just nu;


RSS 2.0