Birthday.

25 år. Känns egentligen inget nytt men hey, nu finns det på papper och inget jag bara sagt i några månader sådär. :p

Måste bara säga tack för alla gratulationer jag fått idag!Fikat jag bjöd på; bountyspöken, coockiedough och cheesecakerutor, kladdkaka med spindelnät, och glass och grädde till kladdkakan. Och sen skärde jag ur min allra första pumpa idag! Tycker den blev helt okej för att vara första gången! :) 


Nu ska jag ta och kika på en film tror jag, innan det är dags att slå ihop dom gröna för idag. Och tack mamma, pappa och Ida som kom och gjorde mig sällskap idag! Och tack för presenterna! :)


Kindfanskap.

Sitter med en bomullspad med aloe veragel på i käften och försöker bli av med mitt jävla sår i kinden. Riktigt less på det här nu. Och vad det är? Ingen aning! Men drygt är det. Det gör ont när jag äter. Det gör ont när jag pratar. Det gör ont när jag skrattar. Det gör ont när jag gör absolut ingenting! Vaknade till och med i natt av det. Men men .. Det går över. Snart hoppas jag. 

Annars så var jag hem till mamma och pappa och hjälpte pappa komma igång med sin nya telefon och igår var vi där på lite tacos och efterrätt. Mums! :)
Nej nu ser jag att mobilen lä sättas på laddning innan den dör. Så hej så länge! :)


Lurvig springkompis.Nellie & jag, efter en svettig springtur tillsammans tidigare i veckan. <3 mysiga hund. 

Bortskämda, big time!

Fredag kväll. Magnus tittar på fotbollen på tv och jag ligger bredvid och knappar på telefon. Sport är fan inte kul utan alkohol alltså. Haha ^^,

Förra helgen hade vi Magnus föräldrar på besök och snacka om att vi blev bortskämda! :O Jag jobbade natt den helgen och när jag vaknade på lördagen hade vi en ny spis i köket. HUR SNÄLLT?! Vääääldigt tacksam måste jag säga att jag är! Ny spis var välbehövligt då våran bara funka halvt typ. 

Näe, undra om jag ska gå och hämta mig lite choklad som ligger och lockar på mig i kylskåpet. Vit choklad fylld med vit chokladmousse. :) Yummy in my tummy. 
autumn.

Helvete va kallt det ska vara i denna lägenhet så fort det blir lite kallare ute! Dags att dra upp värmen nu föreningen!

Och sen vet jag inte om jag håller på att åka på nå. Har haft ont i huvudet till och från i en vecka nu. Halsen känner jag också av till och från. Men det bryter liksom aldrig ut. Hatar när det är så. Då väljer jag hellre att bli liggandes några dagar och sen bli helt frisk än lite halvdan en längre tid. :/ 
Men redo för hösten är jag! Köpte mig en mössa och vantar idag. :) valde mellan grön och den ovan, vinröd/lila. Gillade båda färgerna skarpt men ja, ni ser vad jag valde. ^ 


RSS 2.0