Nattöppet café? Ja tack!

Något Borlänge saknar är ett nattöppet café! Ett vääääldigt mysigt sådant! Där ska det finnas lite spel, biljardbord och sånt. Ett ställe man kan gå till med vänner och umgås, utan alkohol, fulla människor och hög dunkande musik. 

Ibland så vill man ju ut och hitta på något, men kanske inte vill dricka eller vara i klubbmiljö, utan bara .. Umgås! Men det finns inget sådant ställe här i stan, bara barer och klubbar  .. 

Oddmolly.

Lördag kväll. En lugn kväll. Vi har precis sett en film. Väldigt bra film måste jag säga, Baserad på en sann historia om en seriemördare i Alaska. 

Förövrigt .. Veckan har gått väldigt fort. Har bland annat varit en hel del med mina föräldrar. :) så har mamma skaffat sig en iPhone! :) Visste att hon så småning om skulle skaffa sig en smartphone! Var där härom kvällen och visade henne lite hur den fungerade och jag är helt säker på att hon kommer lära sig den, bara hon vågar trycka och greja på den. Så jag hoppas du gjort det mamma! ;) 

Sen skaffade jag mig ett par drdenim-byxor idag. Det var på tiden! Skönaste byxorna ever trots att dom sitter som korvskinn! Köpte svarta och kommer definitivt köpa fler färger så småningom. :)



En bild på mig sen i veckan. Har på mig min fina jacka från Oddmolly jag fått av mina föräldrar. <3 Älskar den! 


Långkoftor.

Fick sånt plötsligt sug efter att ha en lång kofta! Alltså hellång, ända ner till fötterna! Skulle vilja ha en stickad till vardags men även en transparent för lite mer uppklädd. 

Ingen som har något utav det liggandes i garderoben och bara vill bli av med den? ;) *blink blink*

Today's makeup





Sotad eyeliner och mörkare läppar. 


Trollstigar och svett.

Jag veeeeet att det är skittråkigt att läsa om andras träning, fast just nu är jag inne i ett race då jag gillar att träna och då blir det ju så att jag skriver om det också. Så ni får tyvärr stå ut. ;p

Testade på att ta femman i mellsta idag. ( för er som inte kommer från Borlänge så är mellsta ett motionsområde i skogen med olika långa sträckor man kan springa/gå. tog alltså fem km idag. ) Och jävlar va bra det gick! Den kändes ganska lång men det gjorde mig ingenting. Det var bara så skönt att springa runt i skogen i tystnaden på de små stigarna som på flera ställen kändes som små trollstigar. Vackert! Älskar när man gjort en bra runda. Då längtar man liksom ut snart igen! :) 



Efter springpasset idag. Haha notera den stora svettpärlan i pannan! Fräsch tjej! ;p


High five!




Min helg.

Har varit ledig i helgen. Fint som fan! 
fredagen var lugn med film och mys hemma. och lördagen, ja eftersom att jag för en gångs skull tagit lite bilder så kan jag visa er hur den såg ut. 



Lördagsrunda. Startade dagen med en springtur, älskar att starta en lördag så. 





Lördagskul. Jag och Magnus cyklade hem till Wendela och Tege och drack några öl. :)

Och idag spenderades dagen först med Magnus innan har åkte iväg, sen var jag hem till mamma och pappa. Då sa mamma att ena syrran höll på med bullbak så då våldgästade vi henne och tiggde bullar. Gött som fan! Och sen blev det självklart massa bus och lek med Vincent. :)

Älskar lediga helger!


New in!

Paketet från Nelly kom idag. Glad tjeej! :) allt passa också. 


Jeansskjorta. Den är dock snyggare på än vad den är på bilden. Blir snygg till ett par jeans i liknande färg (eller jeansshorts om det är varmare) med brunt bälte och mina bruna klackar. Eller svarta byxor och svart skinnväst och svarta klackar. 



Vit bikini. Jag veeeet att det kanske är onödigt att köpa bikini nu när det ändå är höst. Men tyckte den var fin och sen att det var scrunchbutt på trosorna och sånt gillar jag! Dom vanliga klädkedjorna brukar OFTAST inte ha sånna trosor. Dom jag har sen tidigare är från ett amerikanskt företag. Men det verkar komma mer och mer till Sverige också. :)



Här är baksidan på trosorna! Scrunchbutt är alltså med en söm bak så tyget följer rumpan. Men man visar ganska mycket rumpa i sånna här men det tycker inte jag gör något. så blir ju solbrännan bättre. ;)



Yeeeey!



Alltid lika kul att nattshoppa. :) blev dock ingen stor beställning men ändå!

Nej, nu är det nog dags att sova. Klockan är kvart i tre, så ja ..

Undies!

Var förbi kupolen idag och provade den mörkgröna bh'n med guldnitar. Den passa! Huuuur fin som helst, tycker jag! och den kan nog bli snygg under toppar som är lite transparenta! Så den fick följa med hem, även tre par trosor (2 mörkgröna och ett par svarta) och ett halsband i guldfärg. :)


Fredagsmys? .. Nääe.

Inte varje fredag man åker till gymmet. Men plötsligt händer det!

Jag och Magnus kom på här på kvällskvisten att "äh, vi drar till gymmet en timme och kör lite". Sagt och gjort. Blev dock inge hårdkörning, testade på lite olika grejer bara. Måste göra mig ett träningsschema att gå efter när jag är där. Men jag sprang iaf 2,5 km. Jag är nöjd för det lilla, har ju ingen elitkondis direkt. ;p

Ursäkta för en ful, mörk och omotiverade bild. :p men bättre än ingen. .. Kanske?


Nya springbrallor.

Nu har jag ett par matchande byxor till min tröja att träna i. Efter dagens springtur var jag och syrran förbi lager 70 (eller är det 157?) och så hittade jag dessa på bilderna under. :) köpte även en svart enkel t-shirt. Så stog jag och höll i en lite varmare höstjacka, har ju bara skinnjacka och kavaj vilket kan bli lite kallt. Men jag köpte den aldrig. Kommer säkert ångra det sen när det blivit lite kallare.


Now show them titties.

Efter en tung joggningrunda fick jag i alla fall se BOOBIES! ^^,


Autumn / Winter .

Hösten är här och suget efter nya och fräscha höstplagg växer. Har några grejer jag skulle vilja ha. :) men imorgon får det nog bli att gå på jakt efter ett par vita byxor. Vet exakt hur jag ska matcha dom! :)

 

yepp, jag skriver upp lite ideer på outfits till varje säsong, både mer vardags- och festtillfällen.

 

hur fin?! Den måste jag prova och se om den passar. 

 


RSS 2.0