moose.

Hade ALDRIG kunna gissa på att detta var det första jag skulle sätta upp på väggen förutom tv'n då. But i like it!
Söndag morgon.

Söndag nittonde januari. Vad har jag gjort sen sist jag skrev? Mestadels jobbat. Men även festat, varit på Ikea och inhandlat lite nytt till hemmet och kikat in nya stället; Ol'earys (stavas det så? pallar inte att googla fram rätt stavning haha) . Riktigt trevligt ställe måste jag säga! Vi bowlade, drack några öl och spela lite airhockey. Måste göras fler gånger! 


Vem vann bowlingen? Jo jaaag! :DAirhockey, himla kul spel!Men jag hängde inte riktigt med i öldrickningen. ;p


Så mkt mer än såhär hade jag inte att säga just nu. Så vi hörs en annan dag eller nå. :)

Psssst, Matilda vart har du tagit vägen? Din blogg väntar på dig. ;D


New Year's Eve.

Nytt år, nya möjligheter. Så uttjatad mening men också sann. 

Hur firade ni nyår? 
Trots att jag hade lite andra viljor mot vad vi gjorde så blev det ändå en väldigt bra dag. :) 

Under dagen var vi till större delen ute i snön. Tänkte visa lite i bilder vad vi gjorde när jag för en gångs skull tagit lite kort. 


Vi tände en grill och skulle grilla korv. Men så kom det massa vilda fåglar som var lite hungriga, och det var ju bra mycket roligare att mata dom än att äta själv. ;p så trots att vi hann börja grillakorven så hann den bli kall igen innan man åt den. Hejhej, här står jag med en fågel på huvudet liksom. Haha :D men det var sån häftig känsla att dom vågade komma fram och sätta sig på både huvudet och i handen. Sen blev det en promenad hem genom skogen tillbaka till husvagnen, duscha och byta om. Sen åkte champagnen fram! Fresita. Riktigt gott! Kommer lätt köpa fler gånger. Typ nå jordgubbsvin? Vet inte vad detta räknas som. Rosé? Mousserande rosa bubbel? Ingen aning, but i like it! En snögubbe och en snölykta jag och Magnus gjorde tidigare på dagen :) Nyårssupé på solbrännet i Ramundberget! 

Sedan blev det inte så mkt mer. Hem till husvagnen till tolvslaget och kikade på alla raketer där och en liten stund efter det gick vi och la oss. Så det blev ett rätt lugnt nyår i år. 


Men gott nytt år på er i alla fall! 
Och jag väntar med spänning på år 2014. 
Vad kommer det ge mig?
Och vart kommer det ta mig?
En liten bit på vägen dit jag vill? ..

RSS 2.0