avslutar med en rejäl förkylning.

peace and love är över. eller ja, det har det ju varit i några dagar. men jag har inte haft tid eller ork att skriva här. avslutade nämligen p&l med en jäkla förkylning, och inte mår jag bättre idag. provade jobba igår, men det gick inge vidare så idag tillät jag mig själv att faktiskt få vara hemma och vila. men det är KOOOOKHETT i lägenheten, och likaså utaplatsen. måste nästan hem till mamma och dom så man kan sitta i skuggan på deras gård och svalka av sig. för det här funkar ju inte.

hur som helst var peace and love hur kul som helst! fart och fläng! satt uppe och festade till tidiga morgonar och fortsatte dagen lite senare, efter några timmars sömn. nog för att vi hade så kul så är det också skönt att det är över, vem orkar dricka med lixom?

aja, nu ska jag dricka upp mitt te från thailand som är super mot hosta.
hade skönt alla ni som inte är sjuka och orkar vara ute och sola och bada.
lyllosar.

festen fortsätter ..

.. snart så. ;D




p&l 'o9

då har stapeln gått av. PEACE AND LOVE '09.

nu kör vi!




hela stan är i fest!

wohoo, jag har frivecka och är redo för peace and love!

haha och imorse när jag cyklade hem från jobbet mötte jag en person, som såg lite slitnare ut än mig som jobbat hela natten. han gick runt i strumporna, såg allämnt trött yrvaken och förvirrad ut. han har nog haft en hård natt.

nu ska städa bara klart det sista. men det är inte så mkt kvar. så lä jag vakta telefon  också. så att jag kan guida frida till borlänge om det nu skulle behövas. (:
nej nu är det dags att sätta fart. men jag är trött känner jag.

försöker städa undan helvetet.

håller på att städa. tur att magnus kommer hem snart så får man kanske lite hjälp. iof sa han att han skulle städa imorgon, men vad gör det att börja idag? då äre gjort lixom.

så var jag och maria på kupolen idag, helt utan resultat. ville ju inhandla ngt nytt till peace and love och så. men jag får väl helt enkelt ta något jag har här hemma. något läre jag väl ändå hitta på ..

och vilket väder det var idag! =) synd att man inte kunde vara ute och sola bara. men det ser då lovande ut för el festivaloooo.

äsch, ska väl fortsätta städa då. trots att det är så fint väder. ska ju iväg och jobba senare också. men det är sista natten nu. sen så kommer frida imorgon. =) hej så länge.
 
peace and love '09 - snaaaart så kör vi. ;D
(okej, vissa har redan börjat)

inte bara städrelaterat, träning mot fobin också!

åh herregud. nu har jag skrubbat rent uteplatsen. men det var inte så bara .. spindlar och jävulskap. dom som känner mig vet hur rädd jag är för de flesta småkrypen, men dock är spindlar värst. och döda dom har jag väldigt svårt för, jag menar, hur nära kommer man inte då?! uuuuuh. inte till råga på att dom va ute, en sån där liten jävel smet ju in också. och jag hade ju faktiskt inte så mkt val än atta döda den, då hade jag ju inte vågat gå in igen. så jag, amanda, lyckades ta död på den med hjälp av en av magnus biltidningar. hoppas han har läst klart den för den åker då i soporna. men det här är inte allt. det flög in nå annat äckel stor som ett hus och skulle jävlas också. samma här, måste ta död på den, annars blir jag kvar där ute. så den jaga jag runt här, livrädd. men tack och lov flög den ut av sig själv.
sen är jag också lite fundersam vart allt vatten tog vägen om jag spolade. förvånad över att inte huset började flyta. om nu hur kan det.

det känns faktiskt som att en sten har lossnat från hjärtat nu såhär i efterhand, när jag vet vilket helvete det var. men det är gjort nu, och vilken skillnad det blev! nu går det ju faktiskt att vistas därute! =)

förberedelser för p&l.



bandet för peace and love är nu hämtat.
helgen var hektisk, denna vecka kommer bli minst lika hektisk.
jag har såå mkt att göra. jag ska;
- städa lägenheten, kommer ju folk hit så en storstädning vill jag göra tills dess.
- skrubba uteplasten så det går att vara där också utan att bli lortig om fötterna och kunna sitta på stolarna utan att få pollen på rumpen.
- fixa ögonbrynen, dom är som två buskar. tur man har en syrra som är duktig på sånt. gör ju så ont att göra det själv.
- gå på kupolen och titta på lite kläder med maria.
- har två nätter att jobba.

har för mig att jag glömt något.
men det har då börjat blivit fint väder. =) perfekt nu inför festivalen. synd bara att man inte har tid att sola och förhoppningsvis hinna få lite färg. det kan jag fetglömma. mitt schema är ju rätt så tight.

nej nu är det dags att sätta fart tror jag. men måste nog äta lite frukost innan.
ska du på peace and love?

midsommarhelgen.

hej på er. vad har ni gjort under helgen?

själv har jag haft väldigt fullt upp, därför inget bloggande. har båda varit upptagen med nytta och nöjen.

få se här, vad har jag gjort ..
fredag; midsommar. åkte på kvällen ut i skogen någonstans. utanför vika tror jag vi var. när var det lite party hemma hos någon som några kompisar till oss var. där fick jag hälsa på grisen, getterna och kalven. missade tyvärr påfågeln. jag vet, det var typ värsta zooet typ, och det var kul. jag tycker om djur. (:
hur som hellst, klockan tio kom vi på att vi skulle åka till orsa. det var lite folk där vi kände. som tur var hade jag ännu inte druckit något så jag kunde köra, underlättade den här ideén ganska så mkt. så typ kvart tjugo över tio någon gång satte vi oss i bilen och åkte mot orsa. kom dit halv tolv. halsade typ i mig tre glas vin och satt med mamma och pappa och skrattade lite. sen tog vi med oss brorsan och gick till en annan husvagn där en kompis till magnus bodde. (oskar hade varit där tidigare på kvällen så han visste var han bodde.) så där satt vi och språkade ett tag. gick en runda på campingen sen tillbaka till mamma och pappa igen. språkade vidare. men sen blev det dags för att sova. skulle ju upp och jobba dagen efter. och nu var mina päron så snälla så dom tog tältet ute i förtältet så jag och magnus fick sova i deras säng. gulliga föräldrar har jag verkligen!

lördag;
gick upp i lagom tid, åkte hem och jobbade fram till åtta på kvällen. sen lära jag hem lite fort och göra mig i ordning. sen bar det av till roxnär på fest. magnus hade dock varit där sen klockan två så han hade börjat tröttna. så halv tolv rejsade vi hem. d; sen blev det mys framför tv'n fram tills vi gick och la oss.

söndag; bestod av jobb bara.

ja, det var min helg det ..

det här med byxdressar.

jag har länge velat ha en byxdress! en svart som sitter åt vid tuttarna och sen som hänger neråt typ, men ändå sitter åt lite på rumpan och benen är trekvarts. så var maria hem till mig här om dagen, så berättade hon att hon skaffat sig en byxdress. hon visade den och jag provade den, and guess what? den var precis så som jag ville ha den. senare den dagen var vi till kupolen och kikade lite, jag provade byxdressen igen och hon provade en annan byxdress. hon köpte även den andra byxdressen. jag köpte inte den jag gillade, hade inte pengar till kläder just då. inte fanns det många kvar heller, synd nog ..

MEN, fick nyss ett sms av maria. sötungen ska inte ha den ändå. sååååååå den är min nu! (:

update.

helt amazing, jag lyckades hålla mig vaken idag efter jobbet. trots att jag bara sov typ 1-2 timmar kanske inatt. bra amanda. (klapp på axeln)

haha man har ju faktiskt blivit lite av en kändis efter tiden i kassan i kvarnsveden. ibland när man träffar på folk så får man höra " har inte du jobbat på ica? ". senast var idag. doktorn jag var till idag. jag var till doktorn för en undersökning man måste göra för att jobba på det stället jag jobbar på just nu, ni som undrar.

och nu är det en vecka kvar tills peace and love. kläder?!?! what toooooo wear?! maria, vi måste ta en sväng på kupolen och förhoppningsvis inhandla något nytt och fräsigt (?). har ju iaf liiiite ideér om vad jag vill ha på mig, typ. och när pengarna trillar inn igen nästa torsdag så ska jag ÄNTLIGEN åka och införskaffa mig en volumaster från björn axén. YES. mitt hår är så halt så det går typ inte att toupera det så det håller sig en hel kväll, men jag tror stenhårt på den.

nu ska jag gå och fylla på så jag får mer citronvatten. MUMMS!

zebraklänning.

är den snygg, ful eller inget speciell?
jag tyckte den var rätt snygg.

Zebra Dress SEK 549, Rare Fashion - NELLY.COM

hemkommen från bio.

blev impuls bio. såg nya terminator-filmen. cool! riktig killfilm men även jag tyckte den var sevärd!  (:

nej nu blir det ett varmt bad. biosalonger är inte dom varmaste.

lekt campingfolk för en helg.

då var man hemma i blge igen. och jag kan ju meddela er om att det regnade
precis hela tiden vi var i orsa. men det var mysigt också. (:
vad vi lyckades ådstakomma under en helg i husvagnen;
- ha sönder ett fack på dörren.
- prova en sån där som man dödar kryp med,
   som ser ut som ett badmintonracket, som man typ grillar upp dom.
   öeeh, förstår ni vad jag menar?
- har saknat mitt citronvatten som jag börjat dricka dagligen. typ 2 kannor / dag.
- har nog aldrig pratat med mina päron så mkt i telefon som denna helg.
   haha, dom ringde heeeeela tiden. :D
- fick typ försöka övertala pizzabagaren att vi var från borlänge. (?) why?
- hann också med att dricka några öl och käka god mat. läsa tidningar och
  annat sånt där vanligt som man gör i en husvagn. som att spela
   tian (kortspelet) typ femtioelva gånger.

så nästa helg är det midsommar .. är ledig den dagen iaf. får se vad som händer ..
vad ska ni hitta på?

sen är det peace and love-helgen efter det. usch, en tredagars. men det är
tur att man är någorlunda ung (kom inte och säg annat) än iaf så man pallar med. ;D

åh guuuud, fick sånt där plötsligt extremsuuuug efter en ben och jerrys! fyfan va gott det skulle vara.
nej nu måste jag åka och köpa det. hoj!

mah sistah.

juste, vill ju tala om att min syster också har börjat blogga! :D

matildasenkla.blogg.se



myshelg i orsa väntar.

fuck, sov på toook för länge. vaknade 17.30. piss också. hela jävla dagen.
hur som helst så blir det iaf orsa. ska bli mysigt. kura in sig i en husvagn en regnig helg. (:
men man skulle ha haft något sällskapsspel som är roligt.  tips?
jag läre nog sätta igång om jag ska hinna med allt innan vi åker.

aooutch.

jag har ont i min handled. gjorde illa mig på jobbet inatt. inget allvarligt, gör bara lite ont när jag rör den på vissa sätt och kan inte heller anstränga den alltför mkt. men nu är det en natt kvar att jobba. sen är det frivecka! yihoo. får se vad det blir i helgen .. vi har funderingar på att åka till orsa. kasst väder, men men .. kan ju vara skönt att komma iväg lite ändå. om inte orsa, så vet jag inte vad vi ska göra. blir väl säkert ett och annat glas om jag känner oss rätt. d:

vad ska ni göra ihelgen? (:

borta.

nu, äntligen, är min lunar borta. (:
har tänkt gjort det flera år men har lixom inte blivit av.
men NU är det gjort.

jag, duktig med datorer? ooja.

jag skulle ju bara prova spela the sims 3 på våran stationära dator.
men jag verkar ha pajjat hela jävla datorn nu. vill inte ens starta.

datorfanskap!

________

fick igång datorn igen. men funkar spelet som det ska?
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej.

svart med nitar.

ingen har väl missat kenzas höstkollektion?
ååh, jag gillar verkligen kjolen och den korta biker-jackan där.
vill haaa!

"vem har bollen?"

min lillesyrran håller på att skaffa sig en blogg .. så visste hon inte vad hon skulle skriva i första inlägget. så då tog jag fram mitt första inlägg jag gjorde på min första blogg. såg att jag hade skrivit in en grej där som jag och sandra, och jag och min lillesyrra har haft väldigt roligt åt! det var alltså någon fras som någon sa på ett klipp från youtube. lära titta på det, och det är faktiskt fortfarande lika kul!



hot ..

.. or not? "zip tube dress"
jag tyckte den var snygg och cool!

Zip Tube Dress SEK 549, Rare Fashion - NELLY.COM

student & bal. (:

nu var det ett tag sen jag skrev ..

men jag har lite bilder att visa nu iaf. har ju varit på både syrrans student och lillebrors bal! =)

syrrans student ;
hon själv + hennes tårtor hon gjort själv som ser ut som studentmössor. (:



  



brorsans bal ;
oskar och hans tjej. (:



  



alla tre var såååå fina! (:

i just looove.


nitlinne, nytt.

linnet fanns kvar på gina! dock inte i min storlek, men jag hoppas jag kan få till det snyggt på något sätt ändå.
när är iaf en bild på en del av linnet. gillade nitarna upptill. (:






förresten så vet jag nog nu vad jag ska få i födelsedagspresent när jag fyller år i oktober. ^^,
wihoo, äntligen. jag som velat ha ett sånt såå länge! =)

smått besök på fyra ben var.

idag har jag haft finfrämande av två hundar; Rambo och Donya. =)
dom är så söt, följer efter vart man än går här i lägenheten. och
springer man iväg, ja då springer dom efter. så sööta. =)

 


och just nu väntar jag på mamma som ska ringa så vi kan åka till kuppan.


studentdax.

hmm, vill blogga. men jag har verkligen inget vettigt över huvudtaget att skriva om .. tror jag.

hur som helst ska jag kanske köpa ett linne imorgon som jag sett på gina. ett vitt med nitar på fram. hoppas det finns kvar bara. =) och det gör jag i samma veva som jag följer med mami till kupolen. vi ska kika på studentpresent till matilda. lillsyrran går ju ur skolan på fredag. även magnus lillesyrra mathilda gör också det. så jag kan ju passa på att önska er all lycka nu efter skolan! eller vad är det man brukar säga .. ? d:

idag har jag haft städdag .. allid lika tråkigt och alltid lika skönt när det är gjort.

premiärdopp.

då var det måndag. jag har fått frivecka och målnen börjar komma, såklart!

men hann då vara ute lite i helgen då det var sol. hann till och med att ta premiärdoppet i lördags då vi var till falun och grillade lite i roxnäs. men kallt vare kan jag lova. du vet sådär kallt så man inte ens kan andas. men det är alltid kul att bada. =)

nu måste jag börja med maten så den är klar tills magnus kommer hem. wook blire idag, gött som fan. =)
baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj.

RSS 2.0