älskar.

jag älskar känslan av att ta bort plasten av en ny film
för att sedan stoppa i den i dvdn och titta på den. är det konstigt? :p

jag älskar också min nya fina mysiga mysdress.
och wienernougat.
och att magnus äntligen kommer hem imorgon
 ♥ efter att både
ha firat jul med sin familj OCH legat inlagd på sjukhus.

ÄLSKAR.

annandag jul.

idag kan jag säga, var en perfekt dag att gå till gymmet! nästan inge folk alls. dom flesta är väl bakis idag kan jag tro. ;p men inte jag, för jag var nykter igår. skulle upp och jobba tidigt idag så det var ingen ide att ens tänka på att dricka. men det gjorde mig inte så jättemkt. :)

förresten, angående jordnötsbarsen jag gjorde .. dom blev omtyckta och det var inte många kvar i burken då jag åkte från mamma och pappa. och jag kan erkänna, dom var suuupergoda. helt otroligt att jag, JAG, lyckades få till det. :D dom påminde ganska mkt om snickers. yummie!

julafton.

då var julafton över. har haft en väääldigt mysig och rolig julafton tillsammans med min familj. <3 mkt skratt, godis, fina julklappar ( tack alla, är jättenöjd! :) ) och så julklappsspel bjöd julafton mig på. men nu är det nog dags för sängen.

så god natt och god jul i efterskott. ;p

choklad och jordnötsbars.

jag förstår om det här kan vara lite svårt att tro .. men jag har julbakat idag! ;P eller julbakat och julbakat. det vore lite att ljuga kanske. jag gjorde ju inte lussekatter, pepparkakor eller liknande. utan det blev jordnötsbars med chokladöverdrag, något recept jag hittade på någon blogg (minns tyvärr inte vilken, sorry bloggarn). inte varje dag jag ställer mig i köket frivilligt direkt. men kände sån lust att baka lite (?). och det var faktiskt kul. kanske för att det inte var speciellt tidskrävande eller jobbigt .. :ptänkte ta med burken hem till mami och papi imorgon. det är väl fint? OM dom nu är ätbara vill säga. haha, kommer säkert finnas ungefär lika många kvar när kvällen är slut skulle jag tro. :P men lä nog provsmaka en ikväll.

julklappar ..

har ni slagit in era julklappar än?

jag gjorde klart det i förrgår, men önskar
jag hade fler att slå in. det är sååå kul ju! :)
i år körde jag på vita paket med både svarta
och silvriga snören med silverhjärtan på ..
Haha jag har nog fått Sveriges finaste jul...

img_2344 (MMS)

Haha jag har nog fått Sveriges finaste julkort! Man kan inte annat än att älska den här tjejen. Tack Maria! :D


om en vecka ..

om exakt en vecka skulle jag tro att jag håller på att göra mig iordning, eller så är vi redan påväg till mormor där det väntas julbord och hela släkten på mammas sida är på plats. (vi i min familj är såklart sist! varför bryta gammal vana?) senare mot kvällen åker vi hem till mami och papi och öppnar julklappar, spelar julklappsspel, äter godis, skrattar och har kul. :)

det är alltså julafton om en vecka! jag ser fram emot det. :)
jag julen -o9. (men nej, jag hade inte tomtemössa på mig hela kvällen haha.)

Färgen torkade in mkt fortare än vad jag t...

img_0017 (MMS)

Färgen torkade in mkt fortare än vad jag trodde. Men .. Som det sägs,  "once you go black, you never go back". Så jag kanske vänjer mig med tiden.


Färgen torkade in mkt fortare än vad jag t...

img_0017 (MMS)

Färgen torkade in mkt fortare än vad jag trodde. Men .. Som det sägs,  "once you go black, you never go back". Så jag kanske vänjer mig med tiden.


RSS 2.0