inför p&l.

hämtade ut banden till peace and love igår. och man ju inte annat än att älska att dom stavat fel på det!


upp och ner, jag vet. men 6 degar av kärlek budskap och musik ist för
6 dagar av kärlek budskap och musik.

har även fyllt på förrådet lite. tror vi ska klara oss nu;


bacardi och cider.


bacardi, cider, sprit, captain morgan och beylis.


öl.


beylis, vin, sprit och captain morgan.

drick lugnt ungdommar! d;

dutti kicka.

igår hade jag en "att göra- lista" på elva punkter. jag var så duktig att jag kund stryka 8 hela punkter. helt otroligt att jag lyckades fixa allt utan minsta lilla sömn. gick aldrig och la mig efter sista nattskiftet så jag blev vaken i över ett dygn igår. iof ena punkten; sola, kommer jag aldrig kunna stryka. för mer färg skadar aldrig. d:

skönt att jag kom upp i tid idag. :) så det blir nog en vända och sola och bada med maria idag. måste först ner till nailtechnology och kolla om dom möjligtvis har tid och fixa en nagel som jag tappat. tror att dom inte har det, men det är värt ett försök.

min midsommar.

1. började grilla hemma hos oss. blev inte hemma hos tege så det blev jag, magnus och sandra som käkade här.
2. åkte hem till tege och drack lite.



sandra och jag på teges balkong.

3. jag och sandra åker ut till torsång till någon fest på en husbåt. det var här jag fick en krans. nej där ljög jag, jag fick den inte, jag tog den av någon kille sandra kände där. haha.



jag med mitt fina glas och kransen på husbåten.
(vet att mitt hår ligger fult i pannan, viste det dock inte då haha.)

4. åker in till stan igen. tappar bort min mobil på något sätt + att jag glömmer mitt fina turkosa vinglas.
5. och detta slutar med en promenad hem från stan i regnet.

end of story.

har dock inte så mkt ordentliga bilder. sen så vet jag inte om folk vill vara med här, kännde ju ingen där, därför blev det inte så mkt bilder att lägga upp. men sen var väl dom flesta på mig och en tjej jag lärde känna som jag hängde med typ hela kvällen. men jag ser förjävlig ut på dom flesta av dom. d:


+ & - lista


minuterna går lite lite saktare än vanligt.

första ölen urdrucken. sandra är också här nu och hon, jag och magnus sitter nu och väntar på att seg-tege ska komma hem så vi kan åka dit och grilla. men vädret ser dock inte ut att bli det bästa. misstänker att det faktiskt kommer ner lite skit från himmlen.

skål och glad midsommar!

förresten, kan inte tege komma snart så vi kan äta så sandra också kan börja dricka! d; höhö.


midsommarafton.

vaknade för typ en halvtimme typ. jag som hade andra planer för den här morgonen. men ville tydligen inte kliva upp då klockan ringde.

alternativ 1: om solen var framme skulle jag sola och fixa lite bränna.
alternativ 2: gå till kupolen och shoppa lite lätt.

var på kupolen igår, köpte inget, men såg saker jag så gääärna ville ha. men på onsdag blir det nog iaf en vända där för då kommer frida och hon ville dit och kika. :) peace and love drar ju igång nästa vecka! klädespanik typ.

alltså jag har ingen midsommarfeeling! och det är midsommar idag .. får hoppas det ändar med kläder och make. men egentligen skulle man ju haft en krans. haha! det måste väl ge en lite feelings för midsommar.

dags för duschen.

my shoes.

har ju inte visat skorna som jag beställde hem än. älskar dom! grymt snygga.





dock så är dom snyggare i verkligheten än på bild.

midsommar.

härligt det känns att jag fick gå ut förmiddag idag ist för eftermiddag. så jag slutade två ist för tio i kväll. göttans!
så nu är man lite midsommarledig.

glad midsommar på er! :)

har ni några planer inför midsommar förresten?

nails.

mina nya naglar.
svart med vita akrylblommor.








jag måste få klaga lite ..

idag är ingen bra dag!

det är ASFINT väder och jag kan inte ta del av det på grund av två anledningar;
- jag ska jobba.
- jag har blivit förkyld.

eller förkyld och förkyld, jag har ont i halsen och känner mig så trött i kroppen.
jag har inte tid att vara sjuk! det är så mkt roligheter som händer nu; midsommar och peace and love. + att jag ska jobba och sen behövs det städas och fixa här hemma innan folket kommer på ondag nästa vecka. sen skulle jag vilja hinna få mig en snygg bränna innan nästa vecka. hur ska jag få ihop allt det här?

tips om hur man kan förhindra att bli sjuk mottages asgärna!

en annan grej som är lite smått irriterande: jag har gjort två förmiddagsskift. och det har varit klarblå himmel hela förmiddagrna, men när jag slutat, ja då minsan har massa moln kommit fram. idag ser det ju faktiskt ut att kunna vara fint hela dagen .. och jag ska jobba eftermiddag. det slår aldrig fel. känns det som idag.

polisen är inblandad.

nu blev ni nyfikna va? ;) berättar bara några rader ner ..

sköönt, äääääntligen är jag ledig! har varit ute och gjort två extra jobbnätter. men nu så, nu har jag tagit helg. :)

nu till saken; mötte pappa vid stämpelklockan imorse också. polisen har tydligen ringt hem till dom och sagt att min mobil blivit inlämnad! så jag får åka dit idag och hämta den. jag som har beställt en ny mobil. får väl ringa och avbeställa den om min gamla är i samma skick som då den försvann.

höhö. det var inte värre än så :D

god natt.

damn.

jag visste att det var en bad idea att dricka igår, men inte SÅHÄR dålig! känner mig rätt opepp att gå till jobbet + att jag är mobillös. fattar inte hur jag kunde slarva bort den! helvete.

blev visst lite vin (för min del) på våran...

p110610_23_43 (MMS)

blev visst lite vin (för min del) på våran uteplats med grabbarna och jag som ska jobba imorgon. bad idea!


säg att jag var duktig!

hej på er!

ute och festar med alla studenter? :)
inte jag ..

ville egentligen bara skryta lite om hur duktig jag har varit i två dagar nu. haha! igår så åkte jag inlines hem till mina föräldrar (ca 30 min), gick runt älven med mamma (ca 1h kanske) och åkte inlines hem (ca 30min). och idag innan jobbet gick jag upp i tid så jag skulle hinna åka inlines före. sagt och gjort. åket idag gick på typ 35 min. men det räckte. haha, va helt svettig när jag kom hem. :)

nej, nu ska jag fortsätta med annat.
hej svejs och sup lugnt ikväll nu! ;)


marble, oooh yes!

skorna jag bloggade om förut .. dom har kommit in igen. och den här gången hann jag med! :D så nu är ett par på väg hem till mig.

hoppas hoppas hoppas jag kan ha dom!
hoppas hoppas hoppas jag kan GÅ i dom!


göra om, göra nytt.

under städningen i garderoben. hittar ett gammal linne. flera år gammalt. för litet. opassande. som bara legat längst in i bland andra oanvändbara plagg. ideén slog mig. ideén tog form.



boooring day.

gud så uttråkad jag är! har inge kul att göra. hade ju vela legat här ute på min uteplats och solat med maria. men solen lyser inte och maria får jag inte ens tag på.
var iväg igår och köpte sololja för jag tänkte pressan igår då det faktiskt var lite sol. åker iväg, handlar, kommer hem, tittar ut på vädret; MOOOOLN! damn it tyckte jag. inte kan jag använda den idag heller. skitmoln!

tar nog fram symaskinen och fixar till en grej jag hittade i garderoben då jag städade. visar sen! ;)

garderobstrubbel.

måste verkligen ta tag i min garderob. har skjutit på det alldeles för länge och hittar ingenting där inne. vet knappt vad jag äger och har. dags att ta tag i det.

gör det imorgon ..

..

..

..

ja ja okej! jag gör det väl nu daa.


im not a hardworking girl.

tänkte bara uppdatera och säga att jag lever. jag vet att jag inte har uppdaterat bloggen på hela helgen. men jag har vistas i hälslingland fre - mån med vedklyvning, solning, hälsat på emelie, druckit bacardi i solen och filmtittning.

och nu ska jag titta på senaste programmet med bella&tyra show. har inte sett det än. till det blir det vattenmelon. :)


note to myself; att stapla ved med aslånga naglar är ingen fin kombination. det resulterar i ömma naglar och en och annan som gärna vill trilla av.

inviger mina nya solstolar. supersköna och...

p030610_15_21 (MMS)

inviger mina nya solstolar. supersköna och bara att tippa bakåt för att ligga ner. här ska det solas! här ska ner införskaffas mer färg!


hey, im redface.

längesen jag uppdaterade nu ..

idag gick jag iaf upp i tid, halv tio. tog på mig inlinesen och åkte hem till mamma och pappa. solade tills klockan var typ två. då åkte jag hem igen. sen åkte jag iväg och köpte solstolar, ett litet bord och blommor. efter det fixade jag och magnus på uteplatsen, skurade rent möbler och spolade av allt + klippte gräset. så imorgon blir det till att fixa med solstolarna och blommorna. :)

just ja, bikinin kom hem. eller ja, HALVA! det hade tydligen blivit nå fel så överdelen fanns ju inte kvar i den storleken. väldigt synd! =/ hade gärna vela haft den.

nej nu ska fröken redface fortsätta med annat. blev lite bränd idag när jag solade. men det gör inte så mkt jus nu känner jag. det visar ju att jag fått färg. haha dock inte så snyggt, men det lägger sig snart och då blir det bättre. :)


RSS 2.0