Instagram

städat och tvättat. skööönt. skulle även ha färgat fransar och bryn och lägga på lite nytt nagellack på tossingarna. får ta det snart. Sitter nu nyduschad och börjar bli lite hungrig. Ska nog flörta med m och se om han kan köpa med sig mat hem då han slutar jobbet.

Jag har fixat instagram också, ni hittar mig på amandaandersson_ om ni är intresserade. .


xmas 2o11

hade en sån mysig och rolig jul tillsammans med min familj och släkt. god mat, fina presenter, skratt och julklappsspel. det kom även fram en rolig nyhet, ser fram emot det! dock inget jag tänker ta upp här och nu. ;)

blev inte så mkt bilder för batteriet tog slut. dum som man är hade jag stoppat ner kameran i väskan UTAN att stänga av den. så där låg den påslagen under heeela dagen. dumbass!
.
ida, big sis. i väntar på att åka till mormor och morfar och käka
julbord får hundarna lite godis. :)
.
mamma, lillsyrrans pojkvän rolle och pappa.
.
någon som är sugen på julklappar? :)
.
brollan med mammas vovvar.
.
haha, här har även lillesyrran dykt in bland klapparna. :)
.

take me back ..


nytt och fräscht.

kände för lite nytt. vad tycks?

kanske blir nå småändringar .. jag vet inte än.
men nu ska jag sova. nattuggla som man är.

brons.

blev sååå sugen på bronslinnet från stylebytyra.se så det blev hemklickat idag. även en fjäderextension följa med hem. tänk bronslinnet lite halvt instoppat i svarta byxor (skinnbrallor helst), höga svarta klackar, hög hästsvans med fjädersmycket i och en mörkare sminkning i sotning eller brunt.

underbara aruba.

slutet på året närmar sig och vi kom hem från våran underbara aruba-resa för lite mer än en vecka sen. herregud, lära titta på datorns kalender, trodde det gått betydligt längre än så sen vi kom hem ..

men vi hade det hur som helst HELT UNDERBART! värme, sol, bad, casino, alldeles för mkt god mat och drinkar och massa trevliga möten med härliga amerikanare. får se om det kanske kan bli en resa till NY fram över! ;) hade varit hur grymt som helst!RSS 2.0