no purple.

var iväg för klippning och färgning av håret idag.
tyävrr blev det inte som jag tänkt mig ..
de lila slingorna syns inte i det långa håret, vilket jag också sa. så jag skulle tvätta det några gånger och komma tillbaka om jag ville ha mer lila så skulle hon fixa det. det är bra att hon är bra på det sättet! :)
 
men jag kan nog säga med säkrhet redan nu att jag kommer nog gå tillbaka. jag hade tänkt mig att det lila skulle synas väääldigt mycket mer, att färgen skulle bli mer intensiv. så det blir nog ett försök till.

det nya.

Det här är vad som fick följa med mig hem idag;

Blev tipsad om dessa mascarorna på kicks. det fanns tre olika sorter som ska göra olika saker. jag valde längd och volym och tänkte köra med båda. tyckte dom såg väldigt intressanta ut då flaskan är en .. tub! så det ska bli spännande att testa!

från make up store. en eyedust och en penna i lila som jag ska använda under ögat till både enklare och mer  partysminkningar . superfina färger men dom gör sig inte helt rätt i färgen på bilden! köpte även en primer till ögonskuggor. har tidigare kört med high tech lighter (?), men då blir alla skuggor lite skimriga. med den här ska de bli matta om skuggan i sig är matt. nog för att jag även gillar skimriga skuggor, men ibland vill man ju ha det matt. :)

 

det blev den gröna bikinin! toppen var jättefin på så det var inget att tveka om. gillar dock inte trosorna supermycket, tycker inte dom där knytisarna passade på min kropp men jag gillar att ha "hela bikinisar" om ni förstår vad jag menar, så det fick bli dom ändå.

 

sen fick även ett nagellack och ett torrschampo följa med hem. vet inte om just det där torrschampot är bra men det återstår att se. 

 

så nu har jag lite saker att testa! ska bli roligt! :)

 

så här ser lacket ut. lekte även lite med svart uppepå men var så darrig på handen idag .. ?

 


Liten shoppingtur.

Inhandlat lite nytt till både sminkväskan och solstolen. Kan visa ikväll. :)


...

Såg att hm också kommer ut med en fransbikini, som till och med är snyggare än gt's. Får se om jag väntar tills den släpps kanske, så jag får se vilka färger den kommer i där ..


Och jag missar henne .. Igen.

FAAAN! Har totalt missat att Beyonce kommer till Sthlm och biljetterna är såklart slutsålda! Helvetes jävla skiiiit!!
___

Men under samtalet med Frida så bokades det in en helg då jag ska komma till henne! Det kom något gott ur det iaf! :)) längtar redan! Saknar ju min lilla pärla.


Lovely.

Min start på dagen finns på ett blommigt fat ute i solen. Där varvas blåbärsyoghurt med nagellack och musik.


Fransbikini.

Satan i gatan va shoppingsugen jag blev! Satt och kolla runt på lite klädsidor för jag har länge velat haft ett par lite slappare byxor, som ändå är fina. Antingen chinos eller en 'finbyxa'. Har använt båda flitigt för några år sen och det är så sjukt skönt OCH snyggt, speciellt med lite uppvikta byxben! :) sen kan man ha både klackar, ballerina, tygskor eller vad man vill till.

Sen bikinis .. Älskar att köpa bikinis! Vanligtvis blir det ett par om året. Dock gillar jag mest scrunch Butt, tyvärr är inte det utbudet så stort i Sverige. :/
Men, iaf. Hittade en snygg bikini jag definitivt ska kolla in om den finns i butik! (Bild nedan) Det blir nog vit eller grön, trots att jag är svag för korallfärgat, det är så snyggt på sommaren när man fått lite färg. Men jag har en liten thing för mörkgrönt nu också. Och vitt är ju alltid snyggt. :)

tänk bikinin till ett par jeansshorts och pilotbrillor för härliga dagar i parken.

snyggt om du frågar mig! :)


Vinnie.

Var och hälsade på den här goungen idag, mosters sötnos! <3


I can't fall asleep, but I sure can dream.

- aa jag borde nog sova nu och jag kan nog kanske somna. känner mig ju faktiskt lite trött, tänker jag och går och lägger mig.

- IN YOUR FACE, skriker sömnen och ger mig en riktig jävla käftsmäll samtidigt som den hånskrattar.

Vänder och vrider på mig. Fryser. Svettas. Ligger oskönt. Tänker på kläder; vad jag vill ha, vad jag har och hur jag ska bära det. Börjar bli hungrig. Undra vad jag ska göra imorgon? Hoppas på sol. Aa men den tröjan kan nog bli skitsnygg till dom shortsen. Aaah vill ha sommar!!! Vänder på mig igen. Hungern börjar bli jobbig. Skulle man gått upp och käkat något? Åh va gott det skulle vara med lite flingor. Eller varför inte en macka? NEJ, ska inte äta något nu. Går upp, dricker lite vatten, och kryper ner under täcket. Fryser. Svettas. Vänder och vrider ..

Aaaaah, blir galen på sömnlösa nätter!


heart.

Från att vakna upp som en zombie till att några timmar senare få sån energi! Vill bara göra massa roliga saker! Som inlines, satan va kul. Eller åka till Stockholm och hälsa på Frida (sötnos, vi måste boka in en helg). Eller varför inte hänga i en park med vänner och dricka lite gott, mysa och springa runt och leka i gräset.

Ja jag veeet, jag tjatar ihjäl er om sommar men det är typ det enda jag går och väntar på hela tiden. :)

Bild från i lördags. Körde på ett litet hjärta vid ögonbrynet och kedjefläta. :) mitt hår har blivit för långt att ha utsläppt, ser typ ut som tjejen i The ring eller nå. Haha :p


DIY, tisha.

åh, tänk när man kan gå klädd såhär. lääängtar. :) sorry för att det alltid blir mobilbilder men är alldeles för lat för att ta med kamera. :p

 

 

 

här är förresten t-shirten som jag beställde samtidigt som mitt iphone-skal.

älskar att fixa egna kläder, trots att det händer så sällan. 


Underbara sol!

Nu känner jag va jag gått miste om hela helgen. Sopade av uteplatsen och satte mig på en filt mot husväggen och jävlar va varmt och skönt det var här.

Hade dock gärna bytt ut colan till öl, lagt till lite sällskap och musik på det och det hade varit top notch! ;)

( haha nej, brillorna är inte så stora. )

 


Påsk.

Då var påsken snart slut. Känns som att alla har varit väldigt sociala denna helg, varit ute på isar, middagar hit och dit, fester, fått och gett påskägg, myst i solen med nära och kära, grillat med mera. Ja, alla utom jag .. Jag har jobbat hela dagarna för att sedan åka hem till en tom lägenhet och tittat på film. Men det lä väl synas på lönespecen iaf. :) Och nu är den snart över, M kommer hem imorgon och en ledig helg väntar. :) så jag är inte bitter. ;p

Hoppas ni haft en fin påsk!


RSS 2.0