Lunch/middagstips!

Brukar typ aldrig tipsa om recept här men nu tänkte jag faktiskt göra det! :)

Jag tänker tipsa om det jag och Sandra gjorde till lunch igår! Enkelt att göra och så gott!


Färsfyllda paprikor med smak av tacos

Du behöver
• köttfärs
• gul lök
• tacokryddmix
• paprikor 
• smaksatt créme fraiche med smak av franska örter
• riven ost

Börja med att steka på köttfärsen tillsammans med löken. Tillsätt tacokryddan och lite vatten. 
Dela paprikorna på hälften och ta bort det vita inuti. 
Ha i köttfärsen i paprikorna, på med en klick créme fraiche och riven ost på varje halva. 


In i ugn en sväng och servera sedan med nachochips! 



Summertimes.

Igår sprang jag och Sandra in på kupolen och i all hast hittade jag en superfin och söt T-shirt perfekt för sommaren. En vit i spets med små bruna knappar både nertill på sidan och uppe vid urringningen. 


Senare på kvällen lära jag prova den tillsammans med ett par ljusa jeansshorts och kunde inte låta bli att längta till sommaren. Tänk att bara kunna dra på sig en top och ett par shorts, eller en långklänning för all del, och sen dra ut i underbara solen. 

Men idag slog det mig! Det är mars nu, näst på tur står april och sen är vi inne i maj. Och i maj kan mycket väl sommaren komma! Så tänk, det är kanske (förhoppningsvis) bara 2 och en halv månad kvar typ! Så ni (vi?) som satsar på en beachkropp (hälsosam sådan!!!!) ge inte upp för snart står vi där vid garderoben och ska välja något somrigt och fräscht inför grillkvällen, på stranden i bikinin eller är på väg ner på stan i sommarvärmen för någon öl eller två med några kompisar. 

Underbara underbara sommar!

Klädrensning.

Började igår med en utrensning av min garderob, gjorde klart det idag. Mitt mål var att rensa ur så absolut mycket som möjligt. Måste säga att jag misslyckades lite. Hade hoppats på mycket mer. 

Låt mig lista upp mina resonemang till att spara;
- men om jag tar den tröjan till det där så kanske det funkar. 
- men tänk om ....................
- den där toppen är ganska fin så den kan jag säkert använda ..  Någon gång .. Kanske ..

Och oftast slutar det ändå med att det blir liggandes. Gaaah va drygt. Tänk vilken känsla att bara få starta om HELT på nytt. En tom garderob att smått fylla på, sakta men säkert. Man har så mycket gammalt som ligger där inne. Egentligen borde man börja med "ett plagg in, ett plagg ut!". Men man hittar väl på ursäkter för det också. :p 

Hur som helst, fick åtminstone ihop en fullproppad svart sopsäck. Frågan är bara om jag ska slänga skiten eller lämna över det till någon. 


Från igår, med musik i lurarna och påbörjad rensning. 

..  Nu är det Magnus kläder kvar bara som ska rensas. Men det är nog bäst jag gör det när han är med. ;p

-



trött. blir fortsatt soffläge kvällen ut. :) hade dock kunnat bege mig ut om jag haft ett par skidor men nej .. det har jag ju inte. så jag blir kvar här, i min sköna soffa. 

och ja, jag har gått och blivit knäpp. det enda jag velat de här två dagarna sen vi kom hem är att åka skidor. eller blades. vad har fjällvärlden gjort med mig? :)

Skate.

Haft en sån bra helg uppe i älskade Funäs tillsammans med Magnus, Milla och Petter! Ville inte åka hem .. Testade ju att åka skateskidor och jag vill åka mer mer mer! Aldrig gillat klassiska men skate va något för mig. :) vill ha egna skidor nu. :D vi skulle även ha åkt utförs en dag men den dagen var det skitväder så det hann vi tyvärr inte med. 



Från fredagen efter första turen. Glad och nöjd över att jag fixade 5 km. :)





Från i lördags när det var dåligt väder. Då hängde vi lite på topsport (Magnus känner en kille som jobbar i butiken) och kikade på OS när damerna tog hem guld i stafetten (och sukta efter alla snyggs sportkläder som finns där) och senare på kvällen blev det bowling. 



Söndag. Hann med en sista tur på skidorna. 5 km, så jag lyckades få ihop en mil ihelgen! :)) det är mer än vad jag åkt i hela mitt liv, så jag blev nöjd. :)



På vägen hem. Hoppas vi kan åka tillbaka snart! 

O'learys.

Var iväg på o'learys och käka ikväll. :) Gott! Och mysigt att gå ut och käka, inte ofta vi gör det. 


Under kvällen;
Magnus om hockeyn som gick på tvn - åh såg du?!
Jag - nej? Jag kollade på ett par skor där borta. 

Haha, är man inte sportintresserad så är man inte. :D

Yeeeey!

Åh va glad jag är! Fodralen kom idag och jag älskar dom båda! :D 




Resväskerally och mobilfodral.

Idag har jag hängt med den här killen! :) och att åka resväska runt i huset, det var kul det, tyckte Vincent. 
Och imorse blev det en liten internetshopping. Skulle egentligen ha köpt hem ett skitsnyggt linne jag tittat ut, men det var slut. Men dom här två mobilfodralen är iaf på väg hem till mig. :) ett svart med dragkedja och ett med aztek-mönster. 


Aztek. Det var något jag började titta på redan förra året, då inspirationen inför vår och sommar började komma. Och jag känner att den börjar smyga sig på igen. Suget efter vitt, virkat, brunt, beiget, fransar, fjädrar och aztek. Lite bohemaktigt (?) sådär, det känns sommar. Fast nej, det är väl inte så jag går klädd hela tiden, men himla fint kan det vara! 



RSS 2.0