frulle i solen.



Årets första frulle på uteplatsen idag! Satt i tunna uppkavlade byxor och sport-bh och svettades. I mars! Underbart!

Rosa detaljer.

Igår när jag kom hem ifrån jobbet bestämde jag mig för att sätta de färska kryddorna vi köpt hem i någon form av "krukor" och se om jag kan hålla dom vid liv. Till dom hittade jag en fin bricka här hemma som skulle passa så bra att ställa dom på. Och sen till det letade jag på lite annat som skulle passa. Men mörklila gardiner till rosa? Nej då åkte dom ner också och upp med nå annat. Så det ena ledde till det andra och vips så hade jag fått lite vår i köket! :)











Äääälskar den vita burken, Live Laugh Love, sååå fin! I den förvarar jag nu mera min granola som jag äter nästan varje dag. 

Längesen jag körde med rosa detaljer .. Hade det så mycket förut så jag blev lite less på det ett tag, men nu tycker jag det är himla gulligt igen. :) 



run bitch, run.



Yeeeeeeey, klarade av andra målet idag; 5km under 30 min. Tiden blev 29.54 haha så jag hade inte många sekunder till godo. Men jag sa under 30! ;D 

Så nu ska jag försöka fixa under 30 några gånger till (och kanske försöka få ner tiden lite lite till) innan det är dags att kämpa för nästa mål som är springa 7,5 km utan att gå. :) 

en liten kommentar kan göra mycket.

Fick en sån fin kommentar idag ..

Jag berömde en tjej på instagram och sa att hon var så duktig. Hon har gått ner massor efter sin graviditet, räknat kalorier och rört på sig en hel del. 
Till svar fick jag att jag var en utav hennes största inspirationsförebilder! 
Hur fint!? Det värmde verkligen i hjärtat!

Nog för att jag själv tycker jag mest har gått upp och ner mest (dock aldrig upp till startvikten!). Så att jag kunde vara en inspiration trodde jag aldrig. Men det glädjer mig verkligen att någon ser mig som det!

:)

Söndagsfika.



Idag blev det en Söndagsfika med Magnus på espressohouse. Åååh så god frapino dom har! 



Men just nu sitter jag med den här damen på mammas och pappas kökssoffa och väntar på att Magnus ska städa klart bilen. Vill hem och äta maaaaaat. Hungrig tjej. 

Lördag natt.

Hej på er i natten!

Försökte somna nyss men det gick sådär. Så jag skriver lite här så länge, har ju fått en tillsägelse att uppdatera oftare. ;D

Så vad har ni pysslat med i kväll då? 
Vi gjorde hemmagjord pizza och spelade monopol! Mysigt! :) var även iväg och tränade med mamma tidigare idag. :)



Åh, och i fredags gjorde vi planka hemma. Så gott! Längesen vi gjorde det så det satt fint i magen det. ;p


Haha ganska meningslöst inlägg men skitsamma .. :)


Outdoor running.

Igår tog jag årets första löptur utomhus tillsammans med storesyrran. Perfekt väder för att springa i! Inte för varmt, inte för kallt, sol och frisk luft. Och det gick asbra! :) fick även se lite blommor. Vååår! :D skulle ju dock komma in nå kallt skit nästa vecka men jag tror och hoppas det är det sista. :)


Men nu är det eftermiddagsjobb hela helgen. Så tid för varken träning eller roligheter finns. :( jag är så less på helgjobb .. Speciellt med så pass många helger som jag jobbar, man missar mycket socialt kan jag lova. :((

Men men. Det är så det ser ut. Surt. Men hoppas ni får en trevlig helg iaf. :)

work hard.



nytt; gröna byxor och sport-bh i camo.


I nya träningskläderna uppnådde jag mitt första mål med löpningen .. Att springa 5km på löpbandet utan att gå! 

FAAAN va bra jag är! :D 

Nästa mål blir att göra det under 30 min ..



Skoteråkning och utomlandsvisit.

Vilken träningsvärk jag har! Värst är den i rygg, axlar och armar. Den som säger att skoteråkning inte är träning, den ljuger. :)

Det var alltså i lördags vi var ute och åkte. Ååh va kul det var! Och vilket väder vi fick, sol hela dagen! Underbart! 

Bildbomb!


På morgonen, redo att ge oss av. 






Jag i min hjälm som där fortfarande var hel. 












Rolig dag och det är så häftig utsikt uppe på fjället. 
Som jag skrev under en bild, att min hjälm fortfarande var hel .. Råkade klanta till mig när jag skulle leka lite och åka på ena skidan, men jag tappade taget och flög av. Så någonstans när jag rullade runt på backen slogs skärmen sönder innan kroppen stannades och jag slog i bakhuvudet. Tur man använder hjälm när man åker säger jag bara! Hjälm kan man köpa ny. :)


Och senare på eftermiddagen åkte vi utomlands. Haha ;p


I bilen på väg till Norge! :) åkte över och köpte tomatost, champangebrus och lite godis. Chokladen smash, ååååh va gott! :)


Trots trötta och mosiga blev det restaurangbesök med ett helt gäng och avslutade sedan kvällen med ett snabbt besök hos en kompis till Magnus innan vi åkte hem och sov. Kan lova att jag somnade ovaggad den kvällen. :) händelserik dag och det gillas! 

Skidåkning.

I did it! 1,2 mil! Utan hjälp av fjällräddningen. ;p fast det gick ju inte fort men runt kom jag. Så jag är nöjd! :) (trots fyra vurpor haha)

Sen blev det lunch på Fjällgården i Ramund. :) 


Men jag är glad att vi kom tillbaka efter skidåkningen då vi gjorde för sen drog ett riktigt Skitväder in över Ramund. Blåst och regn. Bläää. Men här vid stugan var det iaf bättre, snöar och blåser inte alls lika mkt. :)

Längtan.

Jag tycker om att längta, att ha något att se fram emot. MEN .. Jag är inte tålmodig för fem öre! Vill göra det NU på direkten. 

Den här gången längtar jag till helgen, tills på torsdag då vi åker upp mot Funäs igen. Vi ska dock inte bo i husvagnen denna gång utan i en stuga med två till. :)

Fast ja, torsdag hinner vi inte göra något men på fredag blire skidor. Jag och Magnus ska åka ett spår på 1,2 mil. Jajjamen, MIL! Haha Herregud, kommer jag att klara det? Eller kommer fjällräddningen få lov att hämta mig där ute i skogen. :D haha 
Sen på lördag blir det skoteråkning! Faaaaasen så kul det ska bli! Har inte åkt sen förra året så det ser jag verkligen fram emot. :) 

Men nu är det två skift kvar, en träning och tre nätter kvar. Inte för att jag håller räkning eller så. ;p

Hell yeah!



Sett på Twitter ;



Gillar verkligen hur man tänkt här! ;) 

RSS 2.0