pirates of today.

är jag lite efter eller visste ni att pirater fortfarande finns?
jag hade ingen aning om det, förrens idag ..

om någon pirat skulle läsa det här, skicka en bild på dig!
jag skulle vilja se hur dagens pirater ser ut.



ett popkök.

jag vill bara ge er ett litet tips;

ska ni poppa popcorn i en kasrull, glömm inte att lägga på locket!
det gjorde jag.

haha! sometimes you feel like a nut, sometimes you don't.





inredningssugen.

idag blev jag sur på mina föräldrar för dom inte ringde till mormor och frågade om jag och magnus kunde låna deras garage och skruva med bilen. (yes, jag var också med och hjälpte till) men surheten gick över när dom ringde och sa att dom kollat upp reseförsäkringen åt mig. då blev jag glader igen. och dagen slutade med svarta fingrar och pizza. d: usch så grabbigt det blev idag. men jag fick iaf väga upp det med att hämta ett hm-paket! :D och allt satt som det skulle. och sommarkläderna kommer nog också bli några favoriter sn i värmen! (:

förövrigt så är jag sjukt sugen på att börja fixa om sovrummet som just nu har en äckligt ful lila färg, men samma äckliga lila färg kletat på både lister, vägguttag och dylikt. ägarna av den här lägenheten var nog inte speciellt händiga. men efter mina planer och ideér som jag fått kommer det att bli snyggt! hoppas vi kan börja snart. ^^,


.. säg inte att jag håller på att bli sjuk också?! =(

ett litet hjärta för dig min älskade.

magnus bad mig göra chokladbollar och mutade mig med att vi skulle då vara uppe lite längre. jag tycker lika som småbarn; att gå och lägga sig är det tråkigaste man typ kan göra.

några sekunder senare stog jag i köket och rullade dom små bollarna och kom på att jag skulle vara sådär lite fjantigt söt och göra ett hjärta av en boll som jag då la i mitten av tallriken.

magnus när han fick se tallriken; vad är det där? kunde du inte rulla eller?
jag; öäh, det är ett hjärta!!
magnus; jahaa, jag trodde du inte kunde rulla till bollar.

tji fick jag för att "ska vara lite gullig". ashole! haha d:


nytt percingsmycke.

äntligen har jag införskaffat en ny stav till naveln! :D har sagt det i flera år att "nu till sommaren ska jag skaffa ny". och idag, äntligen! en guldfärgad med vit sten. tjusigt sörru. d: pah.

agera modell.

jag öppnar ett nytt inlägg, gör fingrarna startklara att skriva, rör dom sakta över tangentbordet men vet inte vilken tangent jag ska börja med. ska det vara så svårt att inleda ett jävla blogginlägg? ..

hur som hellst så har helgen spenderats uppe i färila med magnus och hans familj med lite starkare drycker och spel. förövrigt väldigt lugnt. var också till ljusdal för att titta i affärer men kom bara hem med ett billigt armband (70;-)  vilket är skitbra eftersom det ska användas till fest. alla vet väl hur lätt det är att tappa bort grejer vid det tillfället? d: haha. hittade också en så söt klänning och ett par byxor som jag ångrar att jag inte köpte. =(
just ja, fick aggera modell också hos en fotograf! jag, magnus, hans lillesyrra och hans storebror med tjej blev fotade för en present till deras pappa som snart fyller år. men det var kul, trots att det kändes som att varenda bild på en blev asfult. ungefär som något katten släpat inn ..

i ett tidigare inlägg skrev jag att jag skulle beställa en bikini för att de andra inte hinner komma. och vad tror ni det visar sig då? DEN HÄR BIKININ KOMMER INTE HELLER KOMMA FRAM I TID!! så den struntade jag i, får hoppas den kommer till butik snart. vet någon när sånt kommer inn? fan, varenda jävel ska tydligen ha ny bikini nu  ..


bada i bikini.

jävla skit, typ nästan allt jag beställt kommer inte komma innan thailand. och det var dit jag skulle ha allt till. SKIT! men jag tänker ändå beställa hem det. sommaren börjar ju närma sig ..

så eftersom jag inte hinner få hem dom där "en och en halv bikinis" så tänker jag trösta mig med att beställa en till. jag kommer att bada i bikinisar i sommar rent ut sagt. mohahaha. jag är för lustig.

vatten är kul.

det känns lite i armar och ben i dag, faktiskt .. var på aqua nova igår med magnus och tege och åkte ruschbana och sprang i dom där jäkla trapporna som bara blev drygare och drygare. haha, men kul var det. =)

förövrigt så är förmiddagshelgen över. och med det menas sovmorgon imorgon! wiho. skönt som fan. så är jag ledig nästa helg. också väldigt skönt! :)

äh, nu ska jag ta och krypa ner i soffan igen. ta hand om er därute.

jagtyckerinteomrubriker.

nu har det varit väldigt dött här inne ett bra tag så jag läre väl kanske slänga in ett inlägg då kanske ..

men faktiskt så har det inte hänt speciellt mkt att berätta. jobbar på som vanlig. typ jämt känns det som. d: men det blir ju pengar. så börjar ju thailandsresan närma sig också, två månader kvar nu! längtar som en jävla tok!! tänk och ligga på playan, varmt väder, varmt i vattnet (förhoppningsvis) och en god drink i handen. =) inte helt fel! har också beställt hem lite kläder tills dess också. två strandplagg, en hel bikini (alltså överdel och underdel), en (halv?) bikini, en överdel bara, en kjol, en kofta och ett linne och sen lite kläder till magnus. och jag hoppas verkligen att det sitter som det ska då det kommer hem. är ju lite lurigt det där med att beställa hem, men kul är det. d:

idag har jag också kollat upp dansen för vårterminen. och maria och johanna; SNÄLLA häng på! =) hade varit skitkul! det värsta är att det kommer bli lite pinigt att gå dit eftersom jag inte kunde vara med på dansuppvisningen på grund av att jag skulle jobba. men jag hoppas att det inte blir nå sura miner då jag kommer igen. d:

little big planet.

hej PS3 och little big planet! :D
oohyeah, det finns nu hemma i våran lägenhet. wihoo :D

jag och magnus har spelat i några timmar, men nu lära han åka till jobbet. =/ får se när han slutar, kan hända att vi hinner spela lite mer. annars blire nog mer imorgon. d;

och guuuu så skönt att vanlig vardag håller på att komma tillbaka. det är så tråkigt att jobba då alla andra är lediga .. :O

har inget mer att berätta för er kära läsare (ha nördigt), men nu ska jag kika vidare här. kramhej




snurrigt inlägg.

(det här inlägget skrevs i lördags men ville tydligen inte publiceras så därför gör jag det nu)


idag har det blivit skoteråkning! sköj som fan!

magnus har vunnit 6ooo spänn på internet. playstation och little big planet till mig tack! d;

och nu sitter jag och emelie och dricker och ska ut!

weeeeeeeeeei! livet leker.

emelie säger; PAAAAAARTYYYYYY!!!!!!

2oo9.

då vare första dagen på år 2oo9.

det här skulle jag ju egentligen skrivit igår men skriver det iaf ist;
GOTT NYTT ÅR på er!

vad hade ni för er igår/inatt då?
själv är jag uppe i färila. var hemma hos magnus föräldrar igår och firade in det nya året. åt hummer, oxfile och grejer. sen fortsatte alkoholintaget. men jag lyckades hålla mig väldigt lugn ändå, kanske lite för lugn .. efter tolvslaget, typ vid en halv två kanske gick magnus och la sig, han var lite trötter d: , så då åkte jag med milla (magnus syrra) och hennes kompis till en fest. men där blev vi inte så jättelångvariga. sen blev det hem och sova.

men trots att man är rätt lugn kvällen smög sig huvudvärken på, mer än vad jag brukar ha, så värkte det bakom ögonen (?) . för lite alkohol i kroppen kanske .. d: men nu är jag iaf pigg som en liten lärka. har försökt fått med mig magnus till någon backe och åka pulka men det har inte gått nå vidare. han verkar lite sliten idag. d:

men ha en god fortsättning people. och förresten, om ni skulle komma på att ge mig en present bara så där skulle jag vilja ha playstation 3 med "little big planet". bara så ni vet. d:

RSS 2.0