Vinterland.

Bland snö och fjäll har jag de senaste dagarna bland annat åkt tefat, byggt snögubbe och grillat korv i skogen. Vi är återigen uppe i Funäsdalen och har varit här sen annandag jul. :)
Juldagen var vi som sagt i färila och firade jul med Magnus familj. Från dom fick vi bland annat ett kastrullsett med älgar runt om, lätt finaste kastrullerna!! :))
Juldagens kväll, i min fina pyjamas jag fick av mamma och pappa. Älskar den! (Och Magnus fick en snarlika så vi är så söta ihop om kvällarna ;D)


Christmas 2013.

Juldagen och vi är i skrivandes stund på väg upp mot färila för julfirande nr. 2. :) första året jag och Magnus firar jul ihop! Tog bra nio år ;p 

Igår på julafton var vi hemma hos mina föräldrar med alla syskon och respektive. Mycket trevlig kväll! Och vi fick bara massa fina julklappar! Vi fick bland annat kläder, presentkort på både Ikea och make up store, pyjamaser, parfym, snygga ankelcluffs (heter dom så?), ett gulligt halsband med en uggla och body lotion och body mist från VS och massa andra fina och bra grejer! Både jag och Magnus är supernöjda! Tusen tack mamma, pappa och alla syskonen! :))


Jag igår! Svart långklänning och röd rosett i håret. Kommer dock se lika ut idag. Orka fixa två outfits, är ju med olika folk. :p
Halsbandet med ugglan jag fick! Så fint! (Hade bara tillgång till att visa det här för den hade jag med mig i handväskan) :)

RSS 2.0