not so happy.

FyFAN vad jag är trött på det här nu! Vill vara helt frisk!!! Visst känner jag en klar förbättring men fortfarande inte tillräckligt för att börja göra saker. Så in i helvetes jävla sugit!

Har en inbokad dejt med en vän på kupolen imorgon, har redan sett ut lite fina saker jag eventuellt skulle köpa, men nu tror jag nästan jag lä boka av den. Ska fundera lite till. Med en tablett kan det kanske funka, men är det en bra idé?
Och ihelgen skulle vi åkt till funäs med vänner, jag skulle kanske kunna bli någorlunda pigg till det men då ligger Magnus i hög feber ist, och jag vet att han också sett fram emot det här. Jävla sjukdomar och förstöra det för oss!

fuck.


Bara för syns skull ..

Följde med mamma (och pappa) till optikern idag. Gick givetvis igenom hyllorna och provade lite jag också. :) tycker sånt är så kul! Hittade två assnygga bågar som genast blev favoriter! Ett par grymma lila plastbågar med stort glas, såå coola, till och med pappa gillade dom på mig. :p och sen dom nedanför, ett par svarta fyrkantiga. Riktigt snygga, gör sig dock inte rättvis på bild, varken hur dom ser ut eller sitter på. Blev sugen på att skaffa ett par! Inte för att jag behöver, utan "för syns skull". ;p

Meeen, dom ena kosta typ över 2000 och dom andra typ 1400 spänn, sååå nej. :p


jag hjärtar dig.

valentines day. nallar och choklad, blommor och söta kort, middagar, bio och mys med sin älskade .. 
 
.. är inte ens i närheten av vad min dag har bestått utav. sov till klockan fem frivilligt, då jag inte kommer hinna sova efter nattens arbete, sen städning fram tills nu på grund av att en mäklare kommer imorgon förmiddag ( nej vi ska inte sälja! ) och nu måste jag duscha, käka mat och sedan göra mig klar lite snabbt till jobbet. romantisk dag värre .. hade iaf kunnat åkt iväg och käkat tårta och firat min systers pojkvän som fyller år, men tiden fanns tyvärr inte. :(
 
men vi har och andra sidan aldrig gjort nå speciellt på alla hjärtans dag. varför? inte en aning. har aldrig blivit så bara. :p vi har nog lagat nån god mat nått år, men inge mer än så. och idag så jobbar magnus hela dagen och slutar lagomt tills jag börjar. 
 
nej nu lä jag snabba mig in i duschen. ha en fin kväll alla ni som firar idag! <3

Det blir bara pannkaka av alltihopa ..

Nej men pannkakor är ju skitlätt att göra. Jag är verkligen KING på att steka dom! Naaaaaaaat.


fransväska!

har äntligen köpt mig en väska med fransar! :) blir fin till våren och sommaren. den har alltså en övre del som går att vika ner, så det är samma väska på bild 1 och 2.
 
haha, har ett roligt minne av just fransväskor sedan jag gick i typ, trean?
aa, någon gång på lågstadiet iaf.
mamma hade en gammal fransväska i brunt som vi fick leka med. och jag tyckte den där väskan var så fin och ville så gärna ha den till skolan som skolväska men mamma tyckte väl inte riktigt att den var så passande till en lågstadietjej. men efter MYCKET TJAT från min sida så "fick jag väl det då". och jag blev så glad! så morgonen efter gick jag glad med väskan på axeln mot skolan. meeeeen ...... när jag väl kom fram hann det ikapp mig, väskan var nog inte så passande för en liten tjej på lågstadiet. så jag skämdes såå mycket och försökte gömma väskan bakom min jacka där den hängde ute i jackrummet. behöver jag säga att jag aldrig mer tjatade om att få ta med den igen? haha!
 
men det är synd att du slängde väskan mamma. den hade kunna kommit till användig på riktigt idag utav mig. ;D
 

I got dollars in my pocket.

 

haha wtf? hittade (tyvärr bara) två dollar i ett par shorts. tvättade är dom också. ;p om ni undrar över solbrillor och linne så testade jag lite sommarkläder bara.

 

på tal om kläder så skulle jag verkligen behöva gå igenom min garderob och rensa ut massa jag inte använder. finns hur mkt som helst men jag har så förbannat jävla svårt att göra mig av med det. men syrran, om jag hittar orken och klarar av att rensa ut en del, vill du ta emot kläderna då? ;p


Pump it Up!

älskar att köra bil, spela hög musik och sjunga med! fuck.ing.love.it. it's make me happy! ^^,

 

tänkte dela med mig lite av några låtar jag gärna spelar just nu;

 

cr

 

 

 

 

 

 

 


Catch the dream.

Här är mitt skal jag pysslat med! Gjorde en beställning på en design jag själv valt ut (googlade upp en fin drömfångare och laddade upp till skalet och sedan skrev in texten 'catch the dream'). Sedan klistrade jag på guldfärgade nitar. Har blivit lite kär i guld. :) Jag tycker skalet blev såå fint! ^^,


Oops.

Blev visst chokladbollsbak också, mitt i alltihopa. ^^,


Måndagsfix.

Tänkte ha en riktig pysseldag idag men den blev inte riktigt som jag tänkt mig. För det första behövde jag två tröjor men hittade inga passande på kupolen idag och sen hade Magnus andra planer på att vi skulle städa.

Men nu har jag iaf gjort en hårinpackning, ansiktsmask och målat tånaglarna. Nu ska jag roa mig med detta nedanför. Måla naglarna på händerna och fixa klart mitt skal! :)


RSS 2.0