måste bara fråga er ..

kan ni inte heller få blanka rader i era blogginlägg? eller vad är det för fel på min blogg? sjukt strörande. endast när jag gör blogginlägg från mobilen genom deras iphoneapp fungerar det som det ska. men varför inte genom datorn? när jag skriver själva inlägget blir det rader men så fort jag publicerat det försvinner raderna och hela texten och bilder har sjunkit ihop till en och samma klump. det blir ju bara jobbigt att läsa ..

i dont need that.

jävlar va duktiga jag och M varit idag. vi har städat igenom hela vårat förråd. okej, nu låter det som att det är asstort vilket det absolut inte är. men på grund av antalet saker som faktiskt fanns där så skulle man kunna tro att vi hade haft ett stort. rensade ut mer än hälften av allt skit så nu går det till och med att gå in där OCH kunna snurra runt om man så vill. fan va man samlar på sig alltså, saker som man vet inte kommer komma till användning. som t.ex. en liten psalmbok. när i helvetet skulle jag få användning för den? eller ett papper från när vi var iväg med ett gäng och spelade lazerdome för sisådär SEX ÅR SEN hade jag tydligen också sparat. till vilken nytta? INGEN ANING.

hahaha!

haha, läste denna på facebook nyss. tyckte den var lite rolig! kopierar den rakt av för det är garanterat så denna personen gjort. :) ' När en lastbilschaffis stannar för rött glider en liten Suzuki Swift upp jämsides. Ur Swiften hoppar en blondin, som springer runt till lastbilens förardörr och knackar på. Lastbilschaffisen vevar ned rutan och ... blondinen säger: ... "Hej, jag heter Linda och din last håller på att läcka ut" Lastbilschaffisen struntar fullständigt i blondinen, men när han stannar vid nästa rödljus glider Swiften upp jämsides igen. Blondinen hoppar ur, springer runt och knackar på förardörren. Lastbilschaffisen vevar ned fönstret och blondinen utbrister igen: "Hej, jag heter Linda och din last håller på att läcka ut!” När det blir grönt drar lastbilschaffisen på och hinner fram till nästa rödljus i god tid innan Swiften. Den här gången hoppar lastbilschaffisen ut och skyndar iväg att möta Swiften. Han knackar på fönstret till förardörren och när blondinen vevar ned rutan säger han: "Hej, jag heter Bosse, det är mitten av januari och jag kör saltbilen!"!!!!!!!!!!!. ,

Bildbevis; fågelskådare!

Här har ni då bild på vad nelli tycker är absolut roligast under Springturerna.

För springa, nej fy tusan så tråkigt det är tycker hon. söta hundjävel.


brorsans bmw.

i sommras införskaffade jag och magnus oss en systemkamera. har dock inte lärt mig någonting om den, alls faktiskt. men brorsan ville ha lite bilder på hans bil, alltså ett ypperligt tillfälle för mig att få testa den lite. :)
.
tänkte visa ett par bilder på resultatet.
det som är redigerat är ljuset.
.
.
.
.
.

fågelskådare.

har varit ute och sprungit med pappas lille vovve två dagar i rad. men har har då aldrig varit med om latare hund. du är en jakthund nelli, en JAKTHUND! att jogga måste vara typ det tråkigaste hon vet. jag får i princip dra henne runt. och så fort hon får synd på ankorna, då tvärstannar hon och sätter sig och bara tittar på dom. haha.
hon skulle nog passa bättre med en pensionär/fågelskådare!
nelli, nu även kallad fågelskådarn. tur att du är så sjukt söt så man smällter av att bara titta på dig. :)

Strax före fyra på natten när jag står och...

img_5155 (MMS)

Strax före fyra på natten när jag står och skalar en gurka tänker jag; guu vad jag har börjat gnaga gurka. Kommer sedan på att det lät ju nästan lite snuskigt. Ville ju bara få fram att jag börjat äta mkt gurka senaste tiden.


mariklad!

jag är förälskad. förälskad i mitt eget påfund.
.
mariekex med oboyröra (oboypulver blandat med lite lite mjölk) på.
på vägen hem från jobbet hittade jag på ett otroligt TÖNTIGT namn till det.
mariekex och ckoklad - MARIKLAD. haha, i know.
.
men det är så. sjukt. gott. ni MÅSTE TESTA!
skriv gärna sen och säg vad ni tyckte. :)
.


black, silver and purple.

var och fixade naglarna för .. någon vecka sen kanske det var?
.
hur som helst, tänkte visa dom. dock så hade jag ingen ork att
ta massa bilder så tog de första bästa bara.
.
.

falling from the sky ..

FALLSKÄRMSHOPP ÄR AWESOME!

trodde dock adrenalinkicken skulle bli betydligt högre men det var grymt roligt och att bara falla är underbart!
.
^
innan hoppet. taggad och förväntansfull! konstigt nog var jag inge nervös alls.
.
^
dags att slänga sig ut ur planet. snygg mössa va? hahaha
.
falling.
.
.
.
.
.
^
haha man blir så snygg i fejjan under det fria fallet!
.
^
bland molnen!
.
^
landningen.
.
åh vad jag vill hoppa igen! hellst nu.

i believe i can fly.

HELG! underbart. fast helg tog jag redan imorse.
jag ser fram emot den. har HÖGA förväntningar på en FARTFYLLD helg.
men andra orda, lördag blir det fallskärmshoppning (om vädret tillåter)
och på söndag ska jag köra gocart! och om det blir något skoj på
lördag kväll eller hemmamys vet jag inte än. men det kvittar vilket som. :)

RSS 2.0